reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja mam pco i mogę ci powiedzieć , ze mój gin nie zalecił mi podczas brania clo monitoringu ( a brałam aż dwie tabletki na dzień !!! )
Chodziło mu o to abym sobie nie zaprzątała głowy i nie liczyła i nie cudowala Hehhee także wiesz moja głowa odpoczęła i zafasolkowalam.
Weź clo od 5 do 9dc po jednej tabletce.
Nic ci nie będzie ;)

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
ja na własną reke bym nie brała clo...
mojej koleżance się np udało a tez brała bez zgody lekarza, ale jak np nie pekna Ci pęcherzyki mogą zrobić się torbiele ale tez może dość do hiperstymulacji co jest bardzo niebezpieczne.
Robisz to na własne ryzyko.

Zobacz media 718530
Paraplu ale sie cieszę, ze bliźniaki maja sie dobrze [emoji173]️[emoji173]️

Gosia wydaje mi sie, ze mogłaś zaskoczyć bo jeśli kreska ciemnieje to jednak coś musi być na rzeczy. Chyba po mału można ci pogratulować [emoji8][emoji8]
Wstaw zdjęcie pierwszego i drugiego testu bo mi nic niestety sie nie wyświetla

16udqqmz5v3uqon5.png

Tylko ja nie bardzo potrafię te zdjęcia wstawiać. Wystawiłam i myslalam ze jest ok bo u mnie sie wyswietlaja. Mam nadzieję ze nie okarze sie to psikus losu. Nawet na ulotce ovitrelle jest napisane o 10 dniach a ja mam 15. Oby sie udalo i nie bylo problemow. Moj maz oszalał by z radosci. Test po lewej to z wczoraj okolo 13, prawa dzisiaj rano.

Zobacz media 718530Tylko ja nie bardzo potrafię te zdjęcia wstawiać. Wystawiłam i myslalam ze jest ok bo u mnie sie wyswietlaja. Mam nadzieję ze nie okarze sie to psikus losu. Nawet na ulotce ovitrelle jest napisane o 10 dniach a ja mam 15. Oby sie udalo i nie bylo problemow. Moj maz oszalał by z radosci. Test po lewej to z wczoraj okolo 13, prawa dzisiaj rano.

U mnie nadal nic nie widać, tylko link, który jest nieaktywny [emoji53]
Trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gosiaq85 - oby się udało ! [emoji110]

Dziewczyny, biorąc clo na własną rękę poza konsekwencjami zdrowotnymi ryzykujecie, że starania dodatkowo wam się wydłużą. Jak pojawi się torbiel, przestymulowanie, to często oznacza to chwilową przerwę w staraniach na unormowanie jajników... Spokojnie, z rozwagą i wszystko się uda! [emoji11]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Zobacz media 718530Tylko ja nie bardzo potrafię te zdjęcia wstawiać. Wystawiłam i myslalam ze jest ok bo u mnie sie wyswietlaja. Mam nadzieję ze nie okarze sie to psikus losu. Nawet na ulotce ovitrelle jest napisane o 10 dniach a ja mam 15. Oby sie udalo i nie bylo problemow. Moj maz oszalał by z radosci. Test po lewej to z wczoraj okolo 13, prawa dzisiaj rano.
Kurde nie wyświetlają mi się twoje testy.Jak ciemnieja to na pewno coś jest na rzeczy [emoji4].Jakaś mała fasolka rośnie [emoji110]

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Idź na betę i się wyjasni
Pojechałam na bete do miasta specjalnie bo u mnie w miasteczku to na pewno bylaby dopiero w poniedzialek. Oczywiscie tam gdzie zwykle ale pani poinformowala mnie ze wynik dopiero we wtorek.... masakra jakas. Morfologia itp jest zawsze tego samego dnia wieczorem online a to tak dlugo

Gosiaq85 - oby się udało ! [emoji110]

Dziewczyny, biorąc clo na własną rękę poza konsekwencjami zdrowotnymi ryzykujecie, że starania dodatkowo wam się wydłużą. Jak pojawi się torbiel, przestymulowanie, to często oznacza to chwilową przerwę w staraniach na unormowanie jajników... Spokojnie, z rozwagą i wszystko się uda! [emoji11]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pisze jak było u mnie :)
Clo zapisał mi lekarz ale nie widział potrzeby robienia monitoringu nawet przy dwóch tabletkach [emoji13]

16udqqmz5v3uqon5.png

Pojechałam na bete do miasta specjalnie bo u mnie w miasteczku to na pewno bylaby dopiero w poniedzialek. Oczywiscie tam gdzie zwykle ale pani poinformowala mnie ze wynik dopiero we wtorek.... masakra jakas. Morfologia itp jest zawsze tego samego dnia wieczorem online a to tak dlugo
Kurde faktycznie długo.Jakies szaleństwo tyle czasu trzymać w niepewności.Ja robiłam w prywatnej przychodni i wynik był tego samego dnia przez neta.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Gosiaq85 jednojajowe, atak klonow bedzie [emoji23]

Nie wiem czemu ale nie widze zdjec :(
Ale jak kreska ciemnieje to na pewno nie lek [emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377]
Oł jeah niech ciemnieje [emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry