1985nelia2
Fanka BB :)
Idź na betę i się wyjasni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja na własną reke bym nie brała clo...Ja mam pco i mogę ci powiedzieć , ze mój gin nie zalecił mi podczas brania clo monitoringu ( a brałam aż dwie tabletki na dzień !!! )
Chodziło mu o to abym sobie nie zaprzątała głowy i nie liczyła i nie cudowala Hehhee także wiesz moja głowa odpoczęła i zafasolkowalam.
Weź clo od 5 do 9dc po jednej tabletce.
Nic ci nie będzie
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Tylko ja nie bardzo potrafię te zdjęcia wstawiać. Wystawiłam i myslalam ze jest ok bo u mnie sie wyswietlaja. Mam nadzieję ze nie okarze sie to psikus losu. Nawet na ulotce ovitrelle jest napisane o 10 dniach a ja mam 15. Oby sie udalo i nie bylo problemow. Moj maz oszalał by z radosci. Test po lewej to z wczoraj okolo 13, prawa dzisiaj rano.Paraplu ale sie cieszę, ze bliźniaki maja sie dobrze [emoji173]️[emoji173]️
Gosia wydaje mi sie, ze mogłaś zaskoczyć bo jeśli kreska ciemnieje to jednak coś musi być na rzeczy. Chyba po mału można ci pogratulować [emoji8][emoji8]
Wstaw zdjęcie pierwszego i drugiego testu bo mi nic niestety sie nie wyświetla
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Zobacz media 718530Tylko ja nie bardzo potrafię te zdjęcia wstawiać. Wystawiłam i myslalam ze jest ok bo u mnie sie wyswietlaja. Mam nadzieję ze nie okarze sie to psikus losu. Nawet na ulotce ovitrelle jest napisane o 10 dniach a ja mam 15. Oby sie udalo i nie bylo problemow. Moj maz oszalał by z radosci. Test po lewej to z wczoraj okolo 13, prawa dzisiaj rano.
Kurde nie wyświetlają mi się twoje testy.Jak ciemnieja to na pewno coś jest na rzeczy [emoji4].Jakaś mała fasolka rośnie [emoji110]Zobacz media 718530Tylko ja nie bardzo potrafię te zdjęcia wstawiać. Wystawiłam i myslalam ze jest ok bo u mnie sie wyswietlaja. Mam nadzieję ze nie okarze sie to psikus losu. Nawet na ulotce ovitrelle jest napisane o 10 dniach a ja mam 15. Oby sie udalo i nie bylo problemow. Moj maz oszalał by z radosci. Test po lewej to z wczoraj okolo 13, prawa dzisiaj rano.
Pojechałam na bete do miasta specjalnie bo u mnie w miasteczku to na pewno bylaby dopiero w poniedzialek. Oczywiscie tam gdzie zwykle ale pani poinformowala mnie ze wynik dopiero we wtorek.... masakra jakas. Morfologia itp jest zawsze tego samego dnia wieczorem online a to tak dlugoIdź na betę i się wyjasni
Gosiaq85 - oby się udało ! [emoji110]
Dziewczyny, biorąc clo na własną rękę poza konsekwencjami zdrowotnymi ryzykujecie, że starania dodatkowo wam się wydłużą. Jak pojawi się torbiel, przestymulowanie, to często oznacza to chwilową przerwę w staraniach na unormowanie jajników... Spokojnie, z rozwagą i wszystko się uda! [emoji11]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde faktycznie długo.Jakies szaleństwo tyle czasu trzymać w niepewności.Ja robiłam w prywatnej przychodni i wynik był tego samego dnia przez neta.Pojechałam na bete do miasta specjalnie bo u mnie w miasteczku to na pewno bylaby dopiero w poniedzialek. Oczywiscie tam gdzie zwykle ale pani poinformowala mnie ze wynik dopiero we wtorek.... masakra jakas. Morfologia itp jest zawsze tego samego dnia wieczorem online a to tak dlugo