reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Może wybierz się na betę.Twoje objawy mogą świadczyć o ciąży i do tego test pozytywny.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko ja sie tak czuje jakbym lada chwila miala dostac okres. Tak dziwnie w brzuchu... a te piersi to tez moze byc jeszcze ovitrelle. Cos czuje ze teraz codziennie bede testowac ale tak soe boje ze zamiast dwoch to zobacze jedna kreske.... raz juz mialam biochemiczna ciaze.

reklama
Tylko ja sie tak czuje jakbym lada chwila miala dostac okres. Tak dziwnie w brzuchu... a te piersi to tez moze byc jeszcze ovitrelle. Cos czuje ze teraz codziennie bede testowac ale tak soe boje ze zamiast dwoch to zobacze jedna kreske.... raz juz mialam biochemiczna ciaze.
Tez tak miałam [emoji2] takie bóle tez występują na początku ciąży.Jak za dużo chodzę się nasilają.Jest takie uczucie jak by okres miał przyjść lada chwila.[emoji6]

Tez tak miałam [emoji2] takie bóle tez występują na początku ciąży.Jak za dużo chodzę się nasilają.Jest takie uczucie jak by okres miał przyjść lada chwila.[emoji6]

Ja w pierwszej ciazy bylam 13 lat temu wiec juz nawet nie pamietam jak to bylo. Z reszta wtedy to bylo zaskoczenie i jakos mi to wszystko umknelo. Dopiero pozniej jak juz wiedziałam to wiem ze np niektore zapachy mnie odrzucaly, ale ogolnie cala ciaza byla super. Bez zadnych boli, problemow itp. Dlatego nastepna z pustym jajem plodowym byla dla mnie jak cios bo nigdy nie spodziewałam sie takich problemow.

Hej dziewczynki.
Jutro Was Pyski nadrobie no pracuje tylko do 12.30 [emoji1377]

Dzisiaj zaczelismy 12tc [emoji323][emoji322]
USG z dzisiaj i dzieciaczki maja 4,3cm. Wszystko cacy. Upuscilam 7 duzych probowek krwi. Za dwa tygodnie mamy dostac wyniki badan wolnego plodowego DNA a w miedzy czasie morfologie dostanie moj lekarz.
Kolejna wizyta 14 sierpnia i wizyty bede miala do 2 tygodnie.
[emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377]
Oby tak dalej [emoji173]️[emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzisiejszy test poranny taki jak wczoraj, może kreska odrobine ciemniejsza albo tak sobie wmawiam... 28 dc, 15 doba po podaniu ovitrelle. Chciałabym sie juz móc cieszyć ale nadal niepewność....
Zobacz media 718529

Hej dziewczynki.
Jutro Was Pyski nadrobie no pracuje tylko do 12.30 [emoji1377]

Dzisiaj zaczelismy 12tc [emoji323][emoji322]
USG z dzisiaj i dzieciaczki maja 4,3cm. Wszystko cacy. Upuscilam 7 duzych probowek krwi. Za dwa tygodnie mamy dostac wyniki badan wolnego plodowego DNA a w miedzy czasie morfologie dostanie moj lekarz.
Kolejna wizyta 14 sierpnia i wizyty bede miala do 2 tygodnie.
[emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377]
Oby tak dalej [emoji173]️[emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jej juz 12 tydzień Życzę zdrowka. A maluszki jedno czy dwujajowe?

Moja lekarka zapisała mi clo. Moze wyda się to dziwne, ale przekazała tą recepte mojej tesciowej, ktora pracuje w szpitalu, kazała brac je od 5 dnia cyklu przez 5 dni. Wykupiłam te tabletki, jednak naczytalam sie, że cykl powinien być monitorowany, a ona tego nie zlecila, dlatego postanowiłam, że nie będe ryzykowac i ich nie wzielam. Teraz zastanawiam sie czy dobrze zrobilam. Cał czas mam te tabletki, tylko wkurza mnie takie olewcze podejscie do sprawy. Moze histeryzuję, ale ten monitoring jest podobno bardzo ważny i jak jak to ja się przestraszylam i ich nie wzielam...

Ja mam pco i mogę ci powiedzieć , ze mój gin nie zalecił mi podczas brania clo monitoringu ( a brałam aż dwie tabletki na dzień !!! )
Chodziło mu o to abym sobie nie zaprzątała głowy i nie liczyła i nie cudowala Hehhee także wiesz moja głowa odpoczęła i zafasolkowalam.
Weź clo od 5 do 9dc po jednej tabletce.
Nic ci nie będzie ;)

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Paraplu ale sie cieszę, ze bliźniaki maja sie dobrze [emoji173]️[emoji173]️

Gosia wydaje mi sie, ze mogłaś zaskoczyć bo jeśli kreska ciemnieje to jednak coś musi być na rzeczy. Chyba po mału można ci pogratulować [emoji8][emoji8]
Wstaw zdjęcie pierwszego i drugiego testu bo mi nic niestety sie nie wyświetla

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Do góry