reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Clover Ooo trzymam kciuki [emoji110]️[emoji110]️
Ps . U mnie cień ma teraz 5 miesięcy w brzuszku [emoji14][emoji14]

Witaj brązowooka [emoji3]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Hejo :)

U mnie dzisiaj 7tc+0 [emoji33][emoji33][emoji33]

Ehhh siedze w pracy i wcinam ciastko [emoji28] tak mi sie nie chce. Poszlabym najchetniej spac.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A nie myślałaś aby iść na zwolnienie ?

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Ze ja? :)

Nie, bo nie mam zwolnienia [emoji12]. Mam swoja firme i jak nie pracuje to nie zarobie to po pierwsze. Po drugie, ja sie swietnie czuje tylko ostatnie dwa dni mialam ciezsze i zmeczona jestem. Od jutra juz wszystko wraca normy. A pracuje na okolo pol etatu to nie przemeczam sie :) a kasa teraz baaaardzo sie przyda (remont ciagle w toku a gdzie wyprawka [emoji33]), no i umarlabym z nudow jakbym miala cale dnie wolne przez kilka miesiecy [emoji33]
Takze plusow robienia sobie teraz wolnego nie widze :)

Taka nietypowa ciezarna ze mnie [emoji6]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

@Paraplu Wlasna firma to faktycznie bez l4.
A kiedy masz termin? Dobrze pamietam 20 luty?
Ja teraz przebywam na macierzyńskim i teraz nie wiem jak pójdę na l4 od trzeciego miesiąca jak to będzie. Chyba będę musiała przerwać macierzyńskie i iść do pracy na jeden dzień. Czy któraś z Was miała podobnie?

reklama
@Paraplu Do dat mam dobra pamiec
Poradzicie mi kiedy na pierwsza wizytę do lekarza? Jak byłam w pierwszej to poszłam w 7 tygodniu, ale wg. Mnie to za szybko.
Teraz myśle, ze tak w 9 tygodniu.
Jak wszystko będzie na dobrej drodze to wyliczono mi termin 9 marca, a mój synek jest z 9 sierpnia

Do góry