Witam witam
No coś się tu ruszyło hehe.
@Clover88 taki mam właśnie plan na ten miesiąc hehe. Mam nadzieję że testy kusić nie będą.
A ty juz mogłabyś zrobić
to ja już bym chciała wiedzieć hehe nie wiem jak ty to robisz.
@Paraplu jak cycki bolą to ponoć dobry znak (chociaż nie wszystkie tak mają) słyszałam że to znak że wszystko dobrze się rozwija
@sywkaq90 jak mnie wkurzają takie sytuacje jak ktoś gubi nasze dokumenty. Jesteś pewna ze są bezpieczne i wszystko jest ok a potem się okazuje że ktoś dał dupy. Ehhh tylko kłopotów ludziom robią.
@Spark 34 cykle a ja tu 3 przeżywam. Super ze się udało. Zawsze się zastanawiam jak kobiety w takich sytuacjach psychicznie dają radę. Ja nie wiem czy dałabym radę.
@Lanvin,
@Clover88 mi też się strasznie podoba imię filip ale mój słuchać nie chce. Tak samo jak Igor, tymek, Adam. Żadne z tych nie wchodzą w grę a mi się inne nie podobają. Ale będziemy się zastanawiać jak przyjdzie czas.
A Maja wiem że popularne ale może dlatego że żyjemy w uk to inaczej na to patrze. Podobają mi się też niektóre angielskie imiona (nie żadna Jessica, czy brajan hehe) ale np. Mia mi się podoba. Wiem że tak dziecka nie nazwę ale niektóre te imiona są fajne .
Widzę że tu same wredne skorpionice hehe. :d ja też skorpion tyle że z października.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom