reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Poważnie, też nie sądziłam, a co chwilę słyszę, że ktoś nazwał córkę Helenka :)

Jak ja :)

A mi się wydawało,że Ty 89 :D

A to nie oni powinni załatwiać duplikat?

Ile Was tutaj z początku listopada :) mój dziadek był z 1 :) zawsze po cmentarzu szliśmy do dziadka na urodziny [emoji14]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ach może i tak.. Ale dzwoniła do mnie dyrekcja przepraszala itd. No trudno przejadę się.. Pokaże im rachunek za paliwo ⛽ :cool2:

reklama
Witam witam

No coś się tu ruszyło hehe.
@Clover88 taki mam właśnie plan na ten miesiąc hehe. Mam nadzieję że testy kusić nie będą.
A ty juz mogłabyś zrobić:p to ja już bym chciała wiedzieć hehe nie wiem jak ty to robisz.
@Paraplu jak cycki bolą to ponoć dobry znak (chociaż nie wszystkie tak mają) słyszałam że to znak że wszystko dobrze się rozwija :)
@sywkaq90 jak mnie wkurzają takie sytuacje jak ktoś gubi nasze dokumenty. Jesteś pewna ze są bezpieczne i wszystko jest ok a potem się okazuje że ktoś dał dupy. Ehhh tylko kłopotów ludziom robią.
@Spark 34 cykle a ja tu 3 przeżywam. Super ze się udało. Zawsze się zastanawiam jak kobiety w takich sytuacjach psychicznie dają radę. Ja nie wiem czy dałabym radę.
@Lanvin, @Clover88 mi też się strasznie podoba imię filip ale mój słuchać nie chce. Tak samo jak Igor, tymek, Adam. Żadne z tych nie wchodzą w grę a mi się inne nie podobają. Ale będziemy się zastanawiać jak przyjdzie czas.
A Maja wiem że popularne ale może dlatego że żyjemy w uk to inaczej na to patrze. Podobają mi się też niektóre angielskie imiona (nie żadna Jessica, czy brajan hehe) ale np. Mia mi się podoba. Wiem że tak dziecka nie nazwę ale niektóre te imiona są fajne .

Widzę że tu same wredne skorpionice hehe. :d ja też skorpion tyle że z października.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Dała byś! :) też sobie nigdy tego nie wyobrażałam, ale potem to już trochę takie przyzwyczajenie, i za.każdym razem ten sam schemat, czy przy 3 czy przy 34 cyklu... jedynie więcej kombinujesz co jeszcze może być nie tak... ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Poważnie, też nie sądziłam, a co chwilę słyszę, że ktoś nazwał córkę Helenka :)

Jak ja :)

A mi się wydawało,że Ty 89 :D

A to nie oni powinni załatwiać duplikat?

Ile Was tutaj z początku listopada :) mój dziadek był z 1 :) zawsze po cmentarzu szliśmy do dziadka na urodziny [emoji14]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie :D o mało nie 91 haha [emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Spark Grunt, ze się udało. Ja przy pierwszym staraniu już po nieudanym drugim cyklu chciałam się leczyć i panikowałam:p A tak na prawdę jak poszłam na urlop odpoczęłam od pracy i pyklo Teraz moja znajoma zaszła w ciaze po 5 latach , para majętna, szczęśliwa i mieli problemy z zajściem i w końcu im się udało.

@Brazowooka witaj :) Widzę że podobnie do mnie z tymi tabletkami. Też od razu zaczeliscie się starać. U mnie właśnie zaczął się 4cs. Trzymam kciuki za lipiec.

Moja @ jest jakaś dziwna tym razem. Dużo mniej obfita niż zawsze. W każdym cyklu pierwszy drugi dzień umieralam z bólu a teraz nic. Trochę czułam brzuch dzień przed. To dziwne dla mnie bo odkąd pamiętam miałam obfite, długie i mega bolesne @.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry, w końcu zrobiłam test :) Nie chce zapeszać, ale wyglada na to, ze pokazała mi się mega blada praktycznie niezauważalna kreska.
Nie nakręcam się, bo myślałam, ze powinien test wyjść dosyć wyraźnie jak na trzeci dzień opóźnienia @
Mój mąż tez widzi ten zarys drugiej kreski wiec chyba to nie moja głowa płata mi figle:p Chciałam wstawić zdjęcie, ale jak ja mam problem z zauważaniem na żywo drugiej kreski to Wy na pewno nie zobaczycie ;(
Jutro rano idę na betę.
Trzymajcie kciuki ✊✊✊

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry