reklama
Sloneczko87
Fanka BB :)
Dziewczynki Bylam wczoraj u gina.. I potwierdzil wczesna ciaze 5tydzien. Jestem w szoku.. tyle lat staran.. Chodzilam do takiej Pani Ginekolog - autorytet w Krakowie..mnostwo wydanych pieniedzy..uslyszalam jakie to mam podejrzenia chorob..wychodzilam ze smutkiem od niej pozbawiona wiary .. Z kilkoma receptAmi i badaniami do wykonania.. Trwalo to 2lata..dwA lata stracone..Zmienilam lekarza.. Kazal odstawic te leki.. Zrobil dwa monitoringi cyklu w drugim podal Pregnyl.. I sie udalo . po 4wizytach! Zmieniajcie lekarzy jak dlugo nie przynosi nic rezultatu..oni maja inne sZkoly, inne doswiadczenia i pomysly.. Warto probowac! jestem szczesliwa..wkoncu bede mamusia
Gratuluję! A u którego lekarza Ci się udało?? [emoji4]Dziewczynki Bylam wczoraj u gina.. I potwierdzil wczesna ciaze 5tydzien. Jestem w szoku.. tyle lat staran.. Chodzilam do takiej Pani Ginekolog - autorytet w Krakowie..mnostwo wydanych pieniedzy..uslyszalam jakie to mam podejrzenia chorob..wychodzilam ze smutkiem od niej pozbawiona wiary .. Z kilkoma receptAmi i badaniami do wykonania.. Trwalo to 2lata..dwA lata stracone..Zmienilam lekarza.. Kazal odstawic te leki.. Zrobil dwa monitoringi cyklu w drugim podal Pregnyl.. I sie udalo . po 4wizytach! Zmieniajcie lekarzy jak dlugo nie przynosi nic rezultatu..oni maja inne sZkoly, inne doswiadczenia i pomysly.. Warto probowac! jestem szczesliwa..wkoncu bede mamusia
Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Sloneczko87
Dr. Czerwik najlepszy!
Gratulacje a czy, Ty przypadkiem nie robilas niedawno testu?Dziewczynki Bylam wczoraj u gina.. I potwierdzil wczesna ciaze 5tydzien. Jestem w szoku.. tyle lat staran.. Chodzilam do takiej Pani Ginekolog - autorytet w Krakowie..mnostwo wydanych pieniedzy..uslyszalam jakie to mam podejrzenia chorob..wychodzilam ze smutkiem od niej pozbawiona wiary .. Z kilkoma receptAmi i badaniami do wykonania.. Trwalo to 2lata..dwA lata stracone..Zmienilam lekarza.. Kazal odstawic te leki.. Zrobil dwa monitoringi cyklu w drugim podal Pregnyl.. I sie udalo . po 4wizytach! Zmieniajcie lekarzy jak dlugo nie przynosi nic rezultatu..oni maja inne sZkoly, inne doswiadczenia i pomysly.. Warto probowac! jestem szczesliwa..wkoncu bede mamusia
U mnie 14 DC od wczoraj działamy. Dzis biore zastrzyk Ovritelle.
Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom
Ogien121212
Gratuluję. Życzę spokojnych i nudnych 9 miesięcyDziewczynki Bylam wczoraj u gina.. I potwierdzil wczesna ciaze 5tydzien. Jestem w szoku.. tyle lat staran.. Chodzilam do takiej Pani Ginekolog - autorytet w Krakowie..mnostwo wydanych pieniedzy..uslyszalam jakie to mam podejrzenia chorob..wychodzilam ze smutkiem od niej pozbawiona wiary .. Z kilkoma receptAmi i badaniami do wykonania.. Trwalo to 2lata..dwA lata stracone..Zmienilam lekarza.. Kazal odstawic te leki.. Zrobil dwa monitoringi cyklu w drugim podal Pregnyl.. I sie udalo . po 4wizytach! Zmieniajcie lekarzy jak dlugo nie przynosi nic rezultatu..oni maja inne sZkoly, inne doswiadczenia i pomysly.. Warto probowac! jestem szczesliwa..wkoncu bede mamusia
bertha
Co tu taka cisza?
Kotek, priv
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Nie mam zadnej wiadomości