Spark
Fanka BB :)
Trzymam kciuki przez te 4 dni!Dzien dobry moje kochane ... ostatnio cos czasu brakuje na pisanie ale staram sie intensywnie o zmiane tego. :-)
@Flower gratuluje dwoch kreseczek słońce i życzę spokojnej ciazy.
@siwa Wspolczuje straty to niesprawiedliwe bardzo ze tak sie dzieje ze kobiety ktore mogly by byc wspanialymi matkami traca swoje dzieci a w patologiach zachodza w ciążę na zawolanie praktycznie ivwszyatko jest ok ...czesto o tym mysle i zastanawiam sie wtedy jakie stanowisko w tym wszystkim zajmuje BÒG bo skoro jest i nas kocha to dlaczego dobry czlowiek musi zaznawac nie raz tyle bólu.
@marc niedawno pisałaś o swoim M wiesz ja co do ludzi ktorzy nadużywaja alkoholu mam takie zdanie ze jesli nie znaja umiaru i jesli w du... maja zdanie innych a tym bardziej bliskiej osoby to to nie ma sensu i należało by rozwarzyc wyjacie z takiej sytuacji a najlepiej taka osobe postawic pod ścianą i dac jej jasno do zrozumienia ze albo sie zmieni albo to koniec nie.można siedziec patrzec i udawac ze nic złego sie nie dzieje ...
U mnie dzis juz 24dc/28 do wstretnej @@@@ jeszcze 4 dni ale czuje ze pewnie i tak przyjdzie ta wredota podobno kobieta w ciazy ma jakoes przeczucia ze w niej jest a ja mam przeczucie ze i tym razem sie nie udalo ale nie poddam.sie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom