reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Czesc dziewczynki, ja juz po kawie. Jeszcze spacer z futrem i do pracy [emoji31]taaaaak mi sie nie chce [emoji31]

A Wy jak tam? W pracy czy wolne?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Czesc dziewczynki, ja juz po kawie. Jeszcze spacer z futrem i do pracy [emoji31]taaaaak mi sie nie chce [emoji31]

Ja mam wolne. Jeszcze tylko środa i czwartek i długi weekend. Będziemy się bawić na weselu. Pokaże potem jakie mam kreacje ;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Praca :( Nie to, że się narobię...ale z chęcią posiedziałabym w domu, albo na dworze z młodym :p

Ja mam wolne. Jeszcze tylko środa i czwartek i długi weekend. Będziemy się bawić na weselu. Pokaże potem jakie mam kreacje ;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo, pokazuj!

My w weekend jedziemy do Ikei po stół i krzesła i szafkę do przedpokoju,więc musimy wyjechać z rana, bo pewnie wrócimy późno :)

@Lanvin dheas za testosteron u kobiet chyba odpowiada, Ale nie jestem pewna.
Właśnie wyszłam od Pani doktor, wygląda na to, że lametta działa na mnie lepiej niż clo.
W zatoce płyn i w jajniku ślad po pęknięciu i drugi ładny pęcherzyk 22mm. Jako, że seksy były w piątek lekarka stwierdziła, że zrobimy pregnyl, żeby ten drugi też pękł, także dzisiaj i jutro boboseksy. Pierwszy raz w życiu czuje co to jest owulacja, cycki bola, a lewy jajnik tak daje, że aż chodzić ciezko. Może coś z tego w końcu bedzie. Jeśli nie to w następnym chyba cyklu drożność...

@Lanvin proszę zmien mi w tabelce10 cs. Kolejna @ 12.06. Przyszła wredota, ale jednak łagodna. A się obawiałam. Tylko lipa bo w pn powinnam iść na pierwsze usg przed monitoringiem a mam wyjazd do piątku :(. Czy wy tez macie usg miedzy 5 a 7 dc a pozniej dopiero w 12??

Już jestem. A więc jest wszystko dobrze,słyszałam serduszko. Aż się poplakalam. Widziałam jak się rusza. Moje maleństwo ma 3cm z om 10t1d z usg 10t0d 20170516_121935.jpg
Jestem taka szczęśliwa. Na zdjęciu widać lewą rączkę i nozke.

Załączniki

• 20170516_121935.jpg
    20170516_121935.jpg
    350 KB · Wyświetleń: 216
@Lanvin proszę zmien mi w tabelce10 cs. Kolejna @ 12.06. Przyszła wredota, ale jednak łagodna. A się obawiałam. Tylko lipa bo w pn powinnam iść na pierwsze usg przed monitoringiem a mam wyjazd do piątku :(. Czy wy tez macie usg miedzy 5 a 7 dc a pozniej dopiero w 12??

Zmieniłam :(

@Lanvin dheas za testosteron u kobiet chyba odpowiada, Ale nie jestem pewna.
Właśnie wyszłam od Pani doktor, wygląda na to, że lametta działa na mnie lepiej niż clo.
W zatoce płyn i w jajniku ślad po pęknięciu i drugi ładny pęcherzyk 22mm. Jako, że seksy były w piątek lekarka stwierdziła, że zrobimy pregnyl, żeby ten drugi też pękł, także dzisiaj i jutro boboseksy. Pierwszy raz w życiu czuje co to jest owulacja, cycki bola, a lewy jajnik tak daje, że aż chodzić ciezko. Może coś z tego w końcu bedzie. Jeśli nie to w następnym chyba cyklu drożność...

Super! Czyli jest szansa na podwójną owulację! :) To działajcie :)

Już jestem. A więc jest wszystko dobrze,słyszałam serduszko. Aż się poplakalam. Widziałam jak się rusza. Moje maleństwo ma 3cm z om 10t1d z usg 10t0dZobacz załącznik 806701

Pięknie! Śliczne maleństwo :* Gratuluję :)

reklama
Już jestem. A więc jest wszystko dobrze,słyszałam serduszko. Aż się poplakalam. Widziałam jak się rusza. Moje maleństwo ma 3cm z om 10t1d z usg 10t0dZobacz załącznik 806701
[emoji7][emoji7][emoji7] cudnie!! Gratulacje, rosnijcie zdrowo

@Lanvin nie wiem właśnie czy ten pierwszy pecherzyk mozna brać pod uwagę, nie wiadomo czy był dobry itd., ale pożyjemy zobaczymy [emoji6]

Do góry