reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wedle uznania, dałam tylko sugestię by nowe osoby tu trafiały bo powstał nowszy wątek i skupia coraz więcej osób :) Ja byłam na staraczkach 2016 i przeszłam na ten :p
Mi to bez znaczenia. Ważne żeby dziewczyny nie pouciekaly. Bo zostanę tutaj sama [emoji22]

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Tak przeszły. Po operacji czuje się super ale jeszcze odpoczywam w domu. Mam nadzieję że w lipcu dostane zielone światło. Ale już widzę różnice. @ trwa 3 dni a nie 1 . A po nic nie plamie. Przedtem zdarzało się i 12 - 20 dni. Mam nadzieję że to dobry znak. A wy jak się czujecie dziewczyny? Kiedy masz wizytę?

1usavcqgt1dml95x.png

Tak przeszły. Po operacji czuje się super ale jeszcze odpoczywam w domu. Mam nadzieję że w lipcu dostane zielone światło. Ale już widzę różnice. @ trwa 3 dni a nie 1 . A po nic nie plamie. Przedtem zdarzało się i 12 - 20 dni. Mam nadzieję że to dobry znak. A wy jak się czujecie dziewczyny? Kiedy masz wizytę?

1usavcqgt1dml95x.png
Super fantastyczne wieści ... obyś jak najszybciej mogła wrócić do starań..czuję, że teraz się uda :)
My hmm... mam łożysko przodujące, straszył mnie lekarz usunięciem macicy jeśli wrośnie i przedwczesnym porodem bo jakby nie było cały czas mam dwójkę pod sercem. ..leżę i staram się być pozytywnej myśli. Bo w końcu ile razy może się wszystko chrzanić nie ?
I rośniemy :) Niedługo będzie brzuszek do oddania :)
WP_20170507_007.jpg

Załączniki

• WP_20170507_007.jpg
    WP_20170507_007.jpg
    515,9 KB · Wyświetleń: 198
Ostatnia edycja:
Super fantastyczne wieści ... obyś jak najszybciej mogła wrócić do starań..czuję, że teraz się uda :)
My hmm... mam łożysko przodujące, straszył mnie lekarz usunięciem macicy jeśli wrośnie i przedwczesnym porodem bo jakby nie było cały czas mam dwójkę pod sercem. ..leżę i staram się być pozytywnej myśli. Bo w końcu ile razy może się wszystko chrzanić nie ?
I rośniemy :) Niedługo będzie brzuszek do oddania :)
Zobacz załącznik 806302 Zobacz załącznik 806303
[emoji7][emoji7][emoji7]Boski brzuszek. Nie może być ciągle źle i wierzę że tym razem będzie dobrze. Łożyskiem i macica się nie przejmuj. Oby dotrwaly jak najdłużej. Łożysko chyba może się jeszcze podnieść. Ważne żeby maleńka była cała i zdrowa. No i mamusia szczesliwa[emoji11][emoji11][emoji11] Trzymam kciuki za Was.

1usavcqgt1dml95x.png

@leeleeth @arrow92 przepis pierwszy lepszy z neta biorę .
U mnie jedna krecha wiec czekam na @. Kolo srody powinien byc. Mam tyle obaw ze glowa mi pęka, juz widze jak moje wyniki leca ponizej norm :-(
Jak tyle dni do @ to mógł test jie wyjść
@Lanvin ładna temperatura.
@caltha przykro mi, gon ta wredota i do dzieła.

Kobietki byłam u Pani endokrynolog i podwoiła mi letrox. I narobila niepotrzebnie nadziei. Powiedziała, że prolaktyna mogła skoczyć bo ciaza a niski progesteron nie oznacza też że jej nie ma. W pn mam isc zrobić betę i dopiero mi może coś na prolaktyne przepisać, jak ciąży nie będzie.

A to dzisiejszy wykres
20170513_170229.png

Załączniki

• 20170513_170229.png
    20170513_170229.png
    56,7 KB · Wyświetleń: 453
Hej kochane. Nie narobie Was nie ma szans !! 100 stron !![emoji79][emoji79][emoji30][emoji30] nigdy w życiu ![emoji23]

Jeśli są jakieś nowe zafasolkowane to gratuluje !!

@NeSSi wszystko będzie dobrze !! Musi być !! Brzusio masz piękny ! I który to już tc? I chyba już widać wózek w lustrze ?;-)

Ja jestem już po ostatniej konsultacji w spr ivf. Mieliśmy ja we wtorek. Wtedy nam zrobili ostatnie badania krwi i w czwartek wysłano nasze skierowanie do kliniki do Londynu. Teraz musimy czekać na wieści od nich. Gdy dzwoniłam powiedzieli ze maja czas do 3tyg żeby spr czy spełniamy kryteria (co jest śmieszne bo gdybyśmy nie spełniali to by nas w ogole nie skierowali. Ale Ok ;) ) wiec czekamy. Mój M miał w środę ostatnie badanie nasienia, wyniki uwaga ... za 21 dni !! Ehh szok.

To tak po krotce ;-)
Ps coś tam czytałam ze nowy wątek jest ? Ja się nigdzie nie ruszam ! Zostaje w tej grupie ;-) mało mam ostanio czasu ale od coś tam raz na jakoś czas przeczytam i trzymam kciuki za wszystkich !!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej kochane. Nie narobie Was nie ma szans !! 100 stron !![emoji79][emoji79][emoji30][emoji30] nigdy w życiu ![emoji23]

Jeśli są jakieś nowe zafasolkowane to gratuluje !!

@NeSSi wszystko będzie dobrze !! Musi być !! Brzusio masz piękny ! I który to już tc? I chyba już widać wózek w lustrze ?;-)

Ja jestem już po ostatniej konsultacji w spr ivf. Mieliśmy ja we wtorek. Wtedy nam zrobili ostatnie badania krwi i w czwartek wysłano nasze skierowanie do kliniki do Londynu. Teraz musimy czekać na wieści od nich. Gdy dzwoniłam powiedzieli ze maja czas do 3tyg żeby spr czy spełniamy kryteria (co jest śmieszne bo gdybyśmy nie spełniali to by nas w ogole nie skierowali. Ale Ok ;) ) wiec czekamy. Mój M miał w środę ostatnie badanie nasienia, wyniki uwaga ... za 21 dni !! Ehh szok.

To tak po krotce ;-)
Ps coś tam czytałam ze nowy wątek jest ? Ja się nigdzie nie ruszam ! Zostaje w tej grupie ;-) mało mam ostanio czasu ale od coś tam raz na jakoś czas przeczytam i trzymam kciuki za wszystkich !!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
24 tc :) Tak wózek widać to jeszcze bryka po synku, miałam odświeżyć i sprzedać ale zdecydowałam, że szkoda kasy na nowy skoro wózek jest na chodzie w dobrym stanie ...stary poczciwy x-lander :) to i drugie mi powozi :)

A czemu aż tak długo na wyniki się czeka ? szok !

reklama
24 tc :) Tak wózek widać to jeszcze bryka po synku, miałam odświeżyć i sprzedać ale zdecydowałam, że szkoda kasy na nowy skoro wózek jest na chodzie w dobrym stanie ...stary poczciwy x-lander :) to i drugie mi powozi :)

A czemu aż tak długo na wyniki się czeka ? szok !

Aaa No i wszystko jasne z bryka ;-)

A No widzisz, oni sobie dają 21 dni na wpisane kilku cyferek do komputera [emoji23][emoji23] a Ty sobie siedź, czekaj i martw się. Tak to tylko u nas w szpitalu. Podobno w innych szpitalach w uk jest lepiej. Ale nie wiem na pewno ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry