reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dla tych co nie maja fb. Z Berlina wrocilam z tym cudenkiem [emoji7]

1494171970-aaaaaa.jpeg

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
No, no! Piękny :)

Hej Dziewczyny. Część z Was mnie nawet nie zna, bo przestałam się udzielać jakiś czas temu. Było to spowodowane tzw. "Odpuszczeniem". Po prostu przestałam cokolwiek lykac nawet kwas foliowy odstawilam bo miałam dość całego starania.
Stwierdziłam że od forum też muszę odpocząć na jakiś czas. Totalnie nie myśleć na temat ciąży nic nie mierzyć ani nie wyliczać.
@ spóźnia się dopiero 2 dni. To test z wczoraj
1494156708-aaaaaa.jpeg

Boje się że znowu moje szczęście nie potrwa długo, co chwilę latam do łazienki i sprawdzam czy "wszystko ok".
Zwariuje...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje kochana [emoji7][emoji7][emoji7] pisz co i jak koniecznie. Trzymam mocno kciuki !!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny. Część z Was mnie nawet nie zna, bo przestałam się udzielać jakiś czas temu. Było to spowodowane tzw. "Odpuszczeniem". Po prostu przestałam cokolwiek lykac nawet kwas foliowy odstawilam bo miałam dość całego starania.
Stwierdziłam że od forum też muszę odpocząć na jakiś czas. Totalnie nie myśleć na temat ciąży nic nie mierzyć ani nie wyliczać.
@ spóźnia się dopiero 2 dni. To test z wczoraj
1494156708-aaaaaa.jpeg

Boje się że znowu moje szczęście nie potrwa długo, co chwilę latam do łazienki i sprawdzam czy "wszystko ok".
Zwariuje...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Zaciskam kciuki aby tym razem skończyło sie na strachu!!! Niech będzie cudownie!!! Z całych sił [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Zaręczynowy?[emoji6]tak czy siak-b.ładny! Czyli rozejm?[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, zareczynowy [emoji323] A awantura to dawna sprawa ;) dostal opiernicz, spakowal sie i pojechal do domu ale nie dojechal, kupil w kwiaciarni ogromne bukiety dla mnie i dla mamy, wrocil i przeprosil. Od tego momentu zachowywal sie super! Zreszta ogolnie to jest super facet, nie mam pojecia i ona sam nie wie czemu taka akcje zrobil. To kompletnie niepodobne do niego. Wazne, ze jest okej :)

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Witam sie wieczorową pora dzioluszki u mnie dzis rano przyszla @@@@ takze @Lanvin możesz zmienić nastepna na 4.06 cykl kolejny chyba 6 o ile sie nie mylę jak sie mylę to mnie prosze popraw :-D
No to staramy sie dalej nie ma ze boli :-D :-)
@siwa84 gratuluje serdecznie kochana dobrze ze mamy na tym naszym wspanialym forum takze te dobre wiadomości ...
@Paraplu piekny pierścionek -szczescia kochana

reklama
Witam sie wieczorową pora dzioluszki u mnie dzis rano przyszla @@@@ takze @Lanvin możesz zmienić nastepna na 4.06 cykl kolejny chyba 6 o ile sie nie mylę jak sie mylę to mnie prosze popraw :-D
No to staramy sie dalej nie ma ze boli :-D :-)
@siwa84 gratuluje serdecznie kochana dobrze ze mamy na tym naszym wspanialym forum takze te dobre wiadomości ...
@Paraplu piekny pierścionek -szczescia kochana

Eh.. szkoda! Ale dobre nastawienie! Kolejna @ nie przyjdzie bo 4.06 to moje urodziny także zaczaruje tak, że jej nie będzie ! [emoji16]

Do góry