reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Przestan, przestań poprostu oni to odbierają na innych falach niż my. Mi się wydaje, że oni chcą dzieci bo my chcemy. W sumie nie mają instynktu macierzyńskiego. Może o to chodzi.

Masakra jakaś , żeby faktycznie ktoś mu coś zrobił, ale z tego co piszesz to wszystko ze strony twojej mamy jest ok. Może chciał żebyście do jego rodzinki pojechali?? Czy nie ma takiej opcji??

W wtorek mielismy jechac do niego na kilka dni. Jak sie zle u mnie czuje to mu powiedzialam, zeby przyjechal w poniedzialek, przespi sie i we wtorek pojedziemy. Sam zdecydowal, ze przyjedzie w sobote.

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

reklama
@mfifi04 aż mi się oczy spociły jak przeczytałam twoją wiadomość. [emoji6] Cudowne podejście! Wszystko jeszcze będzie cudownie i po twojej myśli i ze szczęśliwym zakończeniem ! [emoji11]

@Paraplu co ten twój samiec, oczadział czy co?![emoji44] gadałaś z nim potem jak już wyjechał? Ja się nie dziwię reakcji, ja to bym chyba sama za drzwi wystawiła... No i faktycznie, zdanie twojej mamy na.jego temat ciężko będzie zmienić [emoji17] No ale co ci zostało, chyba tylko rozmowa... może pobędziecie osobno to mu się znowu mózg pofałduje [emoji1] A Ty się kochana nie przejmuj, odpoczniesz od.samca i spędzisz czas z mamą [emoji6]

U mnie dzisiaj temp w dół [emoji7] coś czuje że dobry znak, śluz wczoraj i dziś rozciągliwy [emoji16] jak oznajmiłam B że chyba dzisiaj owu, bo temp spadła to ten do mnie że formę trzeba w takim razie zalać [emoji23] [emoji28] Nie ma to jak nastrój i romantyzm przy staraniu o dziedzica [emoji1]

1493566580-aaaaaa.png

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png

U mnie dzis 14 dc oczywiscie dzialamy jakby inaczej. Dzis zrobilismy sobie maly wypad po mlode pedy sosny zeby zrobic syropek na kaszel na zime i po kwiaty mleczy zeby zrobic majowy miodek.
Na zakonczenie wjechalismy na pizze i zakupy na jutro na grilla bo jak pogoda sie uda to od rana na dzialce bedziemy siedziec.
Moj syn wlasnie myje naczynia (12 lat ) a ja biore sie za ogarniecie mieszkania.
Wieczorek spedzimy na starankach po odwiedzinach znajomego hi hi.
Wszystkim zycze owocnych staranek

U mnie dzis 14 dc oczywiscie dzialamy jakby inaczej. Dzis zrobilismy sobie maly wypad po mlode pedy sosny zeby zrobic syropek na kaszel na zime i po kwiaty mleczy zeby zrobic majowy miodek.
Na zakonczenie wjechalismy na pizze i zakupy na jutro na grilla bo jak pogoda sie uda to od rana na dzialce bedziemy siedziec.
Moj syn wlasnie myje naczynia (12 lat ) a ja biore sie za ogarniecie mieszkania.
Wieczorek spedzimy na starankach po odwiedzinach znajomego hi hi.
Wszystkim zycze owocnych staranek
U nas podobne plany .

@mfifi04 aż mi się oczy spociły jak przeczytałam twoją wiadomość. [emoji6] Cudowne podejście! Wszystko jeszcze będzie cudownie i po twojej myśli i ze szczęśliwym zakończeniem ! [emoji11]

@Paraplu co ten twój samiec, oczadział czy co?![emoji44] gadałaś z nim potem jak już wyjechał? Ja się nie dziwię reakcji, ja to bym chyba sama za drzwi wystawiła... No i faktycznie, zdanie twojej mamy na.jego temat ciężko będzie zmienić [emoji17] No ale co ci zostało, chyba tylko rozmowa... może pobędziecie osobno to mu się znowu mózg pofałduje [emoji1] A Ty się kochana nie przejmuj, odpoczniesz od.samca i spędzisz czas z mamą [emoji6]

U mnie dzisiaj temp w dół [emoji7] coś czuje że dobry znak, śluz wczoraj i dziś rozciągliwy [emoji16] jak oznajmiłam B że chyba dzisiaj owu, bo temp spadła to ten do mnie że formę trzeba w takim razie zalać [emoji23] [emoji28] Nie ma to jak nastrój i romantyzm przy staraniu o dziedzica [emoji1]

1493566580-aaaaaa.png

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png
U mnie też spadek, ale testy owu białe także pewnie za tydzień, dzisiaj dopiero 11dc. Także mamy jeszcze chwilę.

@Paraplu powiem Ci, ze jestem w szoku. Nie dziwię się, ze mama ma o nim opinie "cham". Bedac gosciem w czyims domu nawet kultura nakazuje zeby nie komentowac zachowan gospodarza (nawet jesli nam nie odpowiada albo mamy uwagi)i nie rzadzic sie jak na swoim. Po drugie to Twoja mama. Kobiecie nalezy się szacunek. Powiem Ci, ze mi byłoby wstyd się odezwać i tak zachować.
Nie płacz, bo to nic nie da. Ciesz się chwilami w domu.

reklama
Do góry