reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Lanvin, taki spadek to żaden spadek. Ja tez nie mialam tempki na jednej lini tylko codziennie różnica o 0.1-0.2 stopnia, dopiero poszła mega w gore o chyba 0.4 o ile pamietam w dzien maupy, a testowałam dzien przed- tam dużego skoku nie mialam.
Także 0.1 dla mnie nie oznacza nic. Trzymam kciuki, zeby jutro znow sie wspiela[emoji1364][emoji1364][emoji1364] na kiedy konkretnie @ masz?

Edit: a nawet klamie[emoji12] sprawdziłam, od spadku implantacyjnego w 8dpo, wzrosła mi max o 0.4F czyli ok 0.2 C w 11dpo, potem znow spadła minimalnie i od 13dpo była juz na stałej wysokiej.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
U mnie chociaż na balkonie płodno [emoji4]
1492879220-aaaaaa.jpeg
1492879229-aaaaaa.jpeg
1492879238-aaaaaa.jpeg

[emoji64]

@korneliakamila ja juz kiedys wspominalam tutaj o mojej siostrze ktorej test wychodzil negatywny przez dluzszy czas I nic nie bylo widac pani doktor nawet przepisala tebsy na wywolanie okresu ale siostra zjadla tylko dwie I wciaz miala dziwne.przeczucie ze w ciazy jest wiec zrobila kolejny test i wyszla juz blada kreska chyba po 10dniach po terminie spodziewanej @@@@ takze wszystko jest mozliwe tak naprawde matka natura robi nam czasem mile niespodzianki
No dokładnie za naturą nie nadazysz i coś co jest czasem ciężkie to zrozumienia jest możliwe ☺ dziękuję za odpowiedź

No, poszłam połazić na poprawę humoru a tylko sobie pogorszyłam sprawę. Tak jak mówisz, wszędzie dzieci, brzuchy. Ahhh teraz muszę to przyjąć na klatę, jutro dostanę okres, ze dwa dni będę miała mega dola a później zacznie się entuzjazm przedowulacyjny :)

[emoji64]
Nic nie mów, my byliśmy dzisiaj w galerii, bo chciałam do Rossmanna wskoczyć, to co chwilę wpadałam na jakąś kobietę w ciąży..

Lanvin, taki spadek to żaden spadek. Ja tez nie mialam tempki na jednej lini tylko codziennie różnica o 0.1-0.2 stopnia, dopiero poszła mega w gore o chyba 0.4 o ile pamietam w dzien maupy, a testowałam dzien przed- tam dużego skoku nie mialam.
Także 0.1 dla mnie nie oznacza nic. Trzymam kciuki, zeby jutro znow sie wspiela[emoji1364][emoji1364][emoji1364] na kiedy konkretnie @ masz?

Edit: a nawet klamie[emoji12] sprawdziłam, od spadku implantacyjnego w 8dpo, wzrosła mi max o 0.4F czyli ok 0.2 C w 11dpo, potem znow spadła minimalnie i od 13dpo była juz na stałej wysokiej.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
U mnie dziś na poziomie 36,93, w poprzednim cyklu w 13 dpo spadła o 0,3, a dziś o 0,1 więc mam taką ogromną nadzieję, że jutro nie spadnie znowu...Co ma być, to będzie... Może jakimś cudem.

Myślałam, że piersi przestają boleć, ale teraz bolą mnie bardziej, niż rano po całym dniu w staniku...choć wiem, że to nic nie znaczy :) chwytam się już czego popadnie, choć w ciągu pół roku piersi praktycznie wcale mnie nie bolały, w poprzednim cyklu delikatnie przez dwa dni i przestały właśnie 3 dni przed @.

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
U mnie dziś na poziomie 36,93, w poprzednim cyklu w 13 dpo spadła o 0,3, a dziś o 0,1 więc mam taką ogromną nadzieję, że jutro nie spadnie znowu...Co ma być, to będzie... Może jakimś cudem.

Ja tez mam kciuki zacisniete! Musi w koncu sie w koncu udac to czemu akurat nie tym razem! Bedzie dobrze zobaczysz! :)

Do góry