reklama
Hej Dziewczyny, czy mogę do Was dołączyć?
Paraplu
Fanka BB :)
gimnazjum- pierwszy i raczej ostatni rok w szkole. Poszłam grzecznościowo na zastępstwo, ale to nie dla mnie. Strasznie uwsteczniona się czuję, pomijam inne minusy. Jedyne co mnie trzyma ciut że może kontynuować to ilość wolnego- super przy maluchu, ale to jedyny plus przy ogromie minusów. Moja mama jest nauczycielką i ma nas 5
W jakim sensie uwsteczniona? [emoji12]
Moja mamcia tez nauczycielka i ma nas 4 a u mnie w rodzinie jest masa nauczycieli.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak nieśmiało podczytuję Was od kilku dni
Lanvin
Oo i pamietam jak wszyscy (co nie byli na biol-chem ) patrzyli sie na mnie jak na kosmite jak mowilam, ze na biol-chemie jestem [emoji23]a dla mnie najwiekszymi kosmitami zawsze byli Ci z mat-fiz [emoji23]kto normalny rozumie fizyke?! [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie było to samo, byli ludzie...i ludzie z mat-fizu Mogłaś nie znać każdego z osobna, ale jak spojrzałaś na obojętnie kogo, to od razu wiedziałaś, że to mat-fiz, serio
Nie rozumiem pytania nie zbyt długo jestem na tym forunlm
Ile razy i co ile dni kochaliście się w okolicach owu, czy długo przed, czy po też, czy tylko w samą owu
Lanvin
Hej Dziewczyny, czy mogę do Was dołączyć?
Rozgość się i napisz coś o sobie
limonka8721
Hej ,
Ależ tu skrobiecie:d nie wiem czy za wami nadaze.
Lanvin ja jestem goska, termin a
@ok 10 maja. Lat 30 , drugie dziecko , pierwszy cykl staran.
StorAnia myślę że sama musisz rozważyć wszystko. Dużo starsze kobiety rodzą zdrowe dzieci. Fakt nigdy nie wiadomo ale przecież są badania różne itd. Trzymam kciuki żebyś sobie wszystko poukładala.
Dirsy gratulacje
Miffi04 u mnie niby endometrioza 4 stopnia ale nie chce mi się w to wierzyć. Chyba że mój lekarz zdziałal cuda podczas operacji bo inaczej tak szybko bym nie zaszła w pierwszą ciążę.
U mnie dzisiaj 8 dc. Staramy się od 6 bo ja mam chyba wcześniejsze owulacje. Tak samo było przy pierwszej ciąży. Od wtorku boli mnie jajni i coraz więcej śluzu się pojawia. Temp nie mierze. U mnie trochę trudniej teraz to ogarnąć bo jestem w pierwszym cyklu po odstawieniu antykoncepcji. Także nawet nie wiem dokładnie kiedy będzie @. Tak czy siak ostro działamy
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Ależ tu skrobiecie:d nie wiem czy za wami nadaze.
Lanvin ja jestem goska, termin a
@ok 10 maja. Lat 30 , drugie dziecko , pierwszy cykl staran.
StorAnia myślę że sama musisz rozważyć wszystko. Dużo starsze kobiety rodzą zdrowe dzieci. Fakt nigdy nie wiadomo ale przecież są badania różne itd. Trzymam kciuki żebyś sobie wszystko poukładala.
Dirsy gratulacje
Miffi04 u mnie niby endometrioza 4 stopnia ale nie chce mi się w to wierzyć. Chyba że mój lekarz zdziałal cuda podczas operacji bo inaczej tak szybko bym nie zaszła w pierwszą ciążę.
U mnie dzisiaj 8 dc. Staramy się od 6 bo ja mam chyba wcześniejsze owulacje. Tak samo było przy pierwszej ciąży. Od wtorku boli mnie jajni i coraz więcej śluzu się pojawia. Temp nie mierze. U mnie trochę trudniej teraz to ogarnąć bo jestem w pierwszym cyklu po odstawieniu antykoncepcji. Także nawet nie wiem dokładnie kiedy będzie @. Tak czy siak ostro działamy
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
martuchna87
Zaciekawiona BB
Dzisiaj rano już wyraźniej widać kreseczke. Blada ale jest popołudniu powinnam mieć wyniki z krwi
Gratuluje kochana :-) ciesz się , ciesz :-) niby taka zwykła kreska a ile radości :-)
alunia87
@Dirsy dwie krechy jak nic [emoji4] gratki. Pewnie wczesna ciaza i dla tego jeszcze słaba [emoji4]
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Paraplu
Ehhh rozmarzylam sie, uwielbialam swoje liceum. To jak do tej pory, dla mnie, najpiekniejsze 3 lata w zyciu straaaasznie tesknie, zwlaszcza za klasa maturalna. Az zalowalam, ze zdalam, serio