reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@oczekiwanie & m2b, moja miłość od 10 (a może i dłużej) to Chanel Chance Eau Fraiche.

Próbowałam kilka razy zmienić na inne, ale żaden aż tak mi nie odpowiada :) Jedyny minus, że kupić je oryginalne w internecie graniczy z cudem, a w drogeriach są baaaardzo drogie :/
Jak chcesz mogę rozejrzeć się w uk [emoji4] lecę niedługo do Polski a na bezclowkach są też tańsze czasami [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak chcesz mogę rozejrzeć się w uk [emoji4] lecę niedługo do Polski a na bezclowkach są też tańsze czasami [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję :*

Sprawdzałam kilka razy na bezcłowym, ale jak się podróżuje w ramach Unii, to nie ma tak wielkiej różnicy :( a że teraz mam 20% zniżki na kartę Sephora, to mam jakieś 70 zł taniej...

Dziękuję :*

Sprawdzałam kilka razy na bezcłowym, ale jak się podróżuje w ramach Unii, to nie ma tak wielkiej różnicy :( a że teraz mam 20% zniżki na kartę Sephora, to mam jakieś 70 zł taniej...

No moje tez mega drogie... :-( zawsze kupuje te 100ml, ale sa dosyć wydajne.... aż szkoda ich używać :-(

@gabrika to te?
1492107916-aaaaaa.jpeg

Tutaj zobacz ceny, moze w NL bedzie taniej.
Link do: CHANEL - EAU DE TOILETTE VERSTUIVER

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry