reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny,

Ja dzisiaj troszkę się zestresowalam... byliśmy z M coś zjeść na mieście i wracając poczułam jak wewnątrz ust opuchnely mi usta i mocno zdretwiala dłoń, nie miałam xzucia w palcach... Nie przechodziło z 15 minut, mieliśmy już jechać na pogotowie... ale na szczęście nagle ustapilo. Zastanawiam się skąd takie coś? Wypiłam sporo ciemnej herbaty w restauracji, czy to możliwe ze po niej??? :(

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny macie jakiś sprawdzony sposób na kaszel? Za półtora tygodnia mam mieć operację a od 2 miesięcy nie mogę pozbyć się kaszlu. Pierwszy raz w życiu nic nie pomaga. A z kaszlem operacji mi nie zrobią. Byłam u lekarza, jestem po antybiotyku, sterydach wziewnych, inhalacjach z soli, po 4 różnych syropach na kaszel. Juz nie mam pomysłu co mam zrobić. Mój lekarz chyba tez nie.

1usavcqgt1dml95x.png
Też tak mam, od listopada :( Porażka :( W przyszłym tygodniu idę do pulmunologa, może on coś poradzi.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny,

Ja dzisiaj troszkę się zestresowalam... byliśmy z M coś zjeść na mieście i wracając poczułam jak wewnątrz ust opuchnely mi usta i mocno zdretwiala dłoń, nie miałam xzucia w palcach... Nie przechodziło z 15 minut, mieliśmy już jechać na pogotowie... ale na szczęście nagle ustapilo. Zastanawiam się skąd takie coś? Wypiłam sporo ciemnej herbaty w restauracji, czy to możliwe ze po niej??? :(

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde. Ja od curry kiedyś tak miałam ale tylko usta i język. Od tej pory wiem, że jestem na nie uczulona, ale ręką to dziwne. Ja bym skonsultowala z lekarzem.
Jestem wlasnie w sklepie i wiecie co babka 4 dzieci i 5 w brzuchu, a ja nawet 1 nie mam ;-(
I ty się swojej gromadki doczekasz. Może już tam kropeczka mała się uśmiecha :)

reklama
Do góry