reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dobry wieczór Dziewczyny! Wybieramy się do pani profesor Jerzak za tydzień. Trochę obudziło to oczekiwań ale może w końcu coś pójdzie do przodu. Zaglądam rzadziej, żeby się nie załamać, że wszystkim się w końcu udaje tyko nie mi, ale gratuluję serdecznie każdej z osobna! [emoji4] i trzymam kciuki za każdą, która czeka na swoją kolej!

Sent from my F5321 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Hej w końcu was nadrobilam.
Gratuluje zafasolkowanym.
Ja musialam trochę odciąć se od wszystkiego kolejny nie udany cykl,kurcze jeszcze dziś rodzina m z tekstami co tak długo czekamy z drugim dzieckiem ze dziewczynka by się przydała .nosz kur,, dla mnie takie gadanie nie potrzebne gdyby wiedzieli ze juz się staramy to by było jeszcze gorzej i to ze jak jest chłopiec ze kolej na córkę dla mnie najważniejsze zajść w ciążę szczęśliwie ja donosić i żeby dzidziuś był zdrowy

Wiem kochana ja już wiem że następnym razem będę w majtki robić całe 9 miesięcy jesli będzie nam dane.... straszne to że przez takie przeżycia nie możemy się w pełni cieszyć takim błogosławieństwem....
Dokładnie, tak bardzo czekałam na te dwie kreski, a teraz będzie strach. Ty też masz przeżycia, bardzo Ci współczuję :(
ale wyjdziesz na prostą, nie może być cały czas pod górkę.. Wszystko się ułoży.

Widzę, że mamy dziewczyny, które zamykają listopad: Milo, Ankuś - gratki z waszych kreseczek.
chciałam wstawić cykl, ale auslanderka pisała, że jak otwiera mój link to widzi swój cykl. Kurde w sygnaturę nie mogę wstawić, macie jakiś pomysł jak go wstawić ? please...
mam 35dc, tempka najwyższa w cyklu:37,02, po owu nic nie spada. mam pytanie na ile przed @ jest spadek?

Zapmarta Dziękuję bardzo :) z tym spadkiem to ciężko stwierdzić. Czasem może być tak, że danego dnia rano spadnie temperatura, a wieczorem dostaniesz okresu. Często jest to kilka godzin. Bardzo indywidualna sprawa. Powodzenia :) masz wysoką temperaturę jak do tej pory. Ile trwa u Ciebie cykl?
Ja musialam trochę odciąć se od wszystkiego kolejny nie udany cykl,kurcze jeszcze dziś rodzina m z tekstami co tak długo czekamy z drugim dzieckiem ze dziewczynka by się przydała .nosz kur,, dla mnie takie gadanie nie potrzebne gdyby wiedzieli ze juz się staramy to by było jeszcze gorzej i to ze jak jest chłopiec ze kolej na córkę dla mnie najważniejsze zajść w ciążę szczęśliwie ja donosić i żeby dzidziuś był zdrowy
Niestety to gadanie jest najgorsze. Ja też słyszę "na co wy czekacie? Młodzi nie jesteście" echhh ręce opadają. Nie przejmuj się, niech zajmą się swoim życiem. Powodzenia :)

Ostatnia edycja:
No niestety często ludzie i rodzina nie mają taktu i gadają bez sensu. A człowiek słucha i się dołuje. Niech się sobą zajmą, a nie.

A ja pogadałam z rodziną jak jest, teraz mamy spokój od takich tekstów. [emoji6] mówimy ile chcemy i kiedy chcemy. I dużo lepiej teraz wszystkim, oni wiedzą że my też chcemy i nie odkładamy tego na nie wiadomo kiedy.

Sent from my F5321 using Forum BabyBoom mobile app

storAnia, no w końcu zawitała. Trzymam kciuki za termin. Niech się ruszy coś !!! Daj znać koniecznie.
nataala - nowy cykl to nowe siły. Mam nadzieję, że u Ciebie tak będzie. A rodziną się nie martw. Ludzie zawsze będą gadać, że albo za mało albo za dużo.
koraaa- daj znać po wizycie. Powodzenia

Witajcie późnym popołudniem;) jutro wizyta u rodzinnego i gin z moimi wynikami. Aż strach pomyśleć co powiedzą.
Gratulacje dziewczyny:* nudnej ciąży
@nimitii kochanie gdzie się podziewasz? Jeśli dobrze pamiętam ty masz te hashimoto( nie wiem czy dobrze napisałam:/) powiem tobie że siostra mojej koleżanki też ją ma. I wiesz co ma śliczne bliźniaczki:*
@StorAnia nawet nie wiesz jak się cieszę z Twojej @. Teraz tylko droznosc. Trzymam kciuki

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Lanvin kochana zmień mnie w tabelce.. 9 cykl starań, następna @ 16.04

No cóż, to walczymy dalej [emoji123] ten cykl postanawiam nadal bez mierzenia temperatury ale z testami owu, wspomagającym żelem i seks codziennie ( jak syn pozwoli [emoji849][emoji12])

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Polecam Ci mierzenie temperatury. Ja się bałam, bo stwierdziłam że jestem za bardzo zakręcona, ale jakoś poszło i pięknie widziałam owulacje. No chyba, że widzisz bez temperatury, ja miałam problem. A jakiego żelu używasz?

reklama
Do góry