reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No właśnie o to chodzi...ja rozumiem, że nie trzeba pisać codziennie. Są osoby, które piszą regularnie, są osoby, które zajrzą raz na dzień/dwa albo raz na tydzień, ale są też takie, które podają tylko dane do tabelki. Bo tak to są osoby, o których nawet nie pamiętamy, a tym bardziej co się u nich działo... Nie chciałabym też, żeby ktoś się z tego powodu obrażał, bo zaraz gdzieś przeczytamy, że tworzymy koło wzajemnej adoracji, czy coś...

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
@Lanvin, dziewczyny, mój wykres też wyglądał obiecująco i też skończyło się @ buuu.
A wczoraj zajmowałam się moim cudownym 15 miesięcznym bratankiem. Jak odbierałam starszych ze świetlicy to pani mówi do mnie, że nie wiedziała, że mam trzeciego synka ;) Fajnie :)
upload_2017-3-15_13-4-55.png

Załączniki

• upload_2017-3-15_13-4-55.png
    upload_2017-3-15_13-4-55.png
    61,1 KB · Wyświetleń: 232
No właśnie o to chodzi...ja rozumiem, że nie trzeba pisać codziennie. Są osoby, które piszą regularnie, są osoby, które zajrzą raz na dzień/dwa albo raz na tydzień, ale są też takie, które podają tylko dane do tabelki. Bo tak to są osoby, o których nawet nie pamiętamy, a tym bardziej co się u nich działo... Nie chciałabym też, żeby ktoś się z tego powodu obrażał, bo zaraz gdzieś przeczytamy, że tworzymy koło wzajemnej adoracji, czy coś...

qdkkj44j6bi2vbec.png

Koło to tworzymy ale wzajemnego wsparcia,pocieszenia i kibicowania ....
Myślę że osoby które tylko są na ozdobe w tabelce nie powinny miec Tobie i Nam przy okazji za złe takiej a nie innej decyzji ...pozatym zawsze przecież takie osoby sa tu mile widziane i w kazdej chwili możesz ich dopisac kiedy naprawdę zacznie im zależeć na forum-owych kolezankach i tym co ma kazda z nas do powiedzenia

@Lanvin, dziewczyny, mój wykres też wyglądał obiecująco i też skończyło się @ buuu.
A wczoraj zajmowałam się moim cudownym 15 miesięcznym bratankiem. Jak odbierałam starszych ze świetlicy to pani mówi do mnie, że nie wiedziała, że mam trzeciego synka ;) Fajnie :)
Zobacz załącznik 798902
To jedziemy na tym samym wózku niestety... Ale trzeba myśleć pozytywnie, kolejny cykl - kolejna szansa :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Hmm ciezka sprawa, moze zostaw dzieczyny co sie czasem odzywaja (bo ja rozumiem, ze nie kazdy ma potrzebe/ochote/mozliwosc pisac codziennie), a te co sie nie odzywaja lub odzywaja tylko do zmiany tabelki to wywal z niej. Z kazdym miesiacem przez takie duchy tabelka bedzie coraz wieksza a my nie bedziemy znaly wiekszosci osob.

[emoji22] 60,7kg ---> 56,9kg ---> 52kg [emoji7]

Popieram, wydaje mi się, że to najlepsze rozwiązanie.

@Bulbasek, cudownego szkraba masz w brzuszku !!! [emoji7]

@cheebay gratuluję udanej wizyty, ale wyluzuj troszkę bo Ci to cisnienie będzie skakać jak szalone [emoji6]

U mnie 21dc, czekam grzecznie na @, nie wierzę żeby nam się udało, to byłoby zbyt piękne żeby pęcherzyk urósł, pękł i jeszcze żeby doszło do zapłodnienia.
W następnym cyklu znowu clo, a w międzyczasie zrobimy chyba badanie nasienia żeby sprawdzić ta stronę problemu, ginka powiedziała, że bez tego nie da mi skierowania na hsg

reklama
Beta z dziś 1294 :-) przyrost 167,4%

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Brawo!

Popieram, wydaje mi się, że to najlepsze rozwiązanie.

@Bulbasek, cudownego szkraba masz w brzuszku !!! [emoji7]

@cheebay gratuluję udanej wizyty, ale wyluzuj troszkę bo Ci to cisnienie będzie skakać jak szalone [emoji6]

U mnie 21dc, czekam grzecznie na @, nie wierzę żeby nam się udało, to byłoby zbyt piękne żeby pęcherzyk urósł, pękł i jeszcze żeby doszło do zapłodnienia.
W następnym cyklu znowu clo, a w międzyczasie zrobimy chyba badanie nasienia żeby sprawdzić ta stronę problemu, ginka powiedziała, że bez tego nie da mi skierowania na hsg
Nigdy nie wiesz co się tam w Twoim brzuchu dzieje...[emoji7]

hej, ja pewnie niedługo wrócę do tabelki starających się, coś ta moja ciąża nie wygląda
O niee...Co się dzieje??

qdkkj44j6bi2vbec.png

Do góry