reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Karolka gratuluję bety :)
Bertha przykro mi że beta negatywna.
u mnie 27 dc temp. poszła w górę cycki bola ale poprzednio tez bolały więc to żaden znak.
Zobacz załącznik 797938
A na kiedy masz termin @? Dobrze to wygląda :)

Tak przy okazji dziewczyny, ile minimalnie powinna trwać faza lutealna? U mnie dziś 8 dpo i sutki przestały boleć, obstawiam, że @ przyjdzie szybciej za jakieś 3 dni w 11-12 dpo.

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Dziewczyny ja mam mega depresję dziś,płacze o wszystko,i chyba najbardziej ze ten cykl nieudany,już nie mam sił i wiary ze się kiedyś uda

@Lanvin deutshe odradzam, mamy tam kredyt...masakra, ściągają za wszystko co mogą, wymyślają jakieś ubezpieczenia koniecznie tylko u nich żeby dostać kredyt, a mają taki burdel w papierach, że jeździć tam i załatwiać sprawy to jakaś tragedia.

Btw, idę dzisiaj na podglądanie jajników, ciekawa jestem co tam się dzieje po clo. Czuję się trochę podziebiona, mam nadzieję, że mnie nie rozłoży, gdyż kolejne boboseksy przed nami [emoji6]

To trudno powiedzieć co z Twoim cyklem, jeśli nie wiesz kiedy była owu. Spróbuj w kolejnym cyklu (jeśli się nie udało) mierzyć temperature. U mnie to dużo dało. Od października mam dopiero 3 cykl, w poprzednich 2 jajniki kłuły mnie kilka razy, ale nie wiem kiedy była owu. Teraz temperatura i testy mi ładnie pokazują :) Jak nie wiesz kiedy była owu, to ciężko określić, czy test może już wyjsc, czy nie, no i czy beta coś pokaże.

qdkkj44j6bi2vbec.png
Wydaje mi się, że owu miałam normalnie w połowie cyklu, zgłupiałam i robiłam test na owu pózniej , żeby sie upewnić czy cos nie szwankuje. Nic zobaczymy jeszcze pare dni, jak nic z tego zacznę mierzyć temp ;-) ;)

A na kiedy masz termin @? Dobrze to wygląda :)

Tak przy okazji dziewczyny, ile minimalnie powinna trwać faza lutealna? U mnie dziś 8 dpo i sutki przestały boleć, obstawiam, że @ przyjdzie szybciej za jakieś 3 dni w 11-12 dpo.

qdkkj44j6bi2vbec.png
Tak na dobrą sprawę to nie mam pojęcia bo ostatnie cykle trwały równo po 26 dni.
W tym cyklu owu była później więc pewnie i @ będzie później licząc fl 11 dni to @ powinna przyjść 09.03 ale czy ta owu była na pewno w 17 dc to tez nie wiadomo...
jeżeli temp. nie będzie spadać to najwcześniej zatestuję w sobotę to będzie 31 dc.

minim fl powinna trwać chyba 10-11 dni

Witam się i ja z rana ..... :-)
U mnie super sloneczna pogoda w ogrodku juz wychodzą mi krokusy wiosna idzie do nas dużymi krokami :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
&&&& trzymam za wszystkie testujace na dniach @Antonia2016 za twoj jutrzejszy test przedewszystkim mialabys chyba najwspanialszy prezent na dzien kobiet jaki zrobilby ci twoj ukochany :-) :)i do ktorego ty bys sie przyczynila :-p
Jesli chodzi o mnie to czuje się tak jakos zwyczajnie moze powiedziec ze prawie jak na @ brzuszek pobolewa więc nie wiadomo czy w ogóle zdążę jutro z testem i czy przez kolejny juz drugi miesiac nie beda sobie lezec w szufladce :-) no nic bedzie co ma być ... ja to z tych ktore porażkę przyjmuja na klate wiec jakos to będzie heheh
Status staraczki tez wcale nie jest taki zły o ile miesci sie w normie :happy::happy2::-D u mnie poki co jak przypałeta sie ta wredna @@@ bedzie dopiero 4cs takze ni ma jeszcze az tak źle jak juz przekrocze 10 to pewnie moja cierpliwość zacznie byc mniej spostrzegana ....
Milego dnia dziewczynki .....:-)

Karolka piekna beta:*
Bertha 《tulę》
Kotek wykres się ładnie zapowiada:))
Docia nie smutaj się:*Wkoncu się uda!Musi!Pociesz się tym ze mozecie sie chociaz normalnie starac.Moj maz w delegacji juz pol roku..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja mam mega depresję dziś,płacze o wszystko,i chyba najbardziej ze ten cykl nieudany,już nie mam sił i wiary ze się kiedyś uda
Kochana, każda z nas ma chwile załamania. Wierzę, że w końcu Wam się uda i będziesz kolejny raz cudowną mamusią :* tule :)

@Lanvin deutshe odradzam, mamy tam kredyt...masakra, ściągają za wszystko co mogą, wymyślają jakieś ubezpieczenia koniecznie tylko u nich żeby dostać kredyt, a mają taki burdel w papierach, że jeździć tam i załatwiać sprawy to jakaś tragedia.

Btw, idę dzisiaj na podglądanie jajników, ciekawa jestem co tam się dzieje po clo. Czuję się trochę podziebiona, mam nadzieję, że mnie nie rozłoży, gdyż kolejne boboseksy przed nami [emoji6]
Mówisz? My się nie zgadzamy na żadne ubezpieczenia, bo podwyższają raty i to sporo, a i tak nic mi to nie da i się nie opłaca, ale i tak raczej zdecydujemy się na ten Raiffeisen, chyba że za 3 tygodnie inny bank da nam lepszą ofertę :)

Który dziś dc masz? Daj znać jak tam jajca się mają :)

Wydaje mi się, że owu miałam normalnie w połowie cyklu, zgłupiałam i robiłam test na owu pózniej , żeby sie upewnić czy cos nie szwankuje. Nic zobaczymy jeszcze pare dni, jak nic z tego zacznę mierzyć temp ;-) ;)
Zacznij, to naprawdę pomaga ;) dzięki temu już po jednym cyklu łatwiej mi obserwować swoje ciało i sygnały jakie daje. Nagle wszystko okazało się sensowne [emoji14]

Mój wykres:

1488873659-aaaaaa.png

Tak na dobrą sprawę to nie mam pojęcia bo ostatnie cykle trwały równo po 26 dni.
W tym cyklu owu była później więc pewnie i @ będzie później licząc fl 11 dni to @ powinna przyjść 09.03 ale czy ta owu była na pewno w 17 dc to tez nie wiadomo...
jeżeli temp. nie będzie spadać to najwcześniej zatestuję w sobotę to będzie 31 dc.

minim fl powinna trwać chyba 10-11 dni
Rozumiem :) czyli jeśli była w 17, to dziś masz 10 dpo? Czyli ładnie rośnie zamiast spadać, a pokaż wykres z poprzedniego cyklu :)

@MartaBarbaraWeronika, podoba mi się Twoje podejście :) trzymam kciuki, żebyś jednak jednak mogła skorzystać z tego testu :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
@Lanvin jedziemy 17 po pracy a wracamy 21 we wtorek :) Mam nadzieje że pogoda dopisze:) Jedziemy teraz bo nie wiadomo jak będzie na wakacjach ponieważ mąż zmienia pracę i z urlopem będzie ciężko :( może we wrześniu się jeszcze uda :)

@Jestemblond Ja miałam takie kucia jak miałam torbiele :( takie około 3 cm. Ale same się wchłonęły. Teraz mnie kuję po prawej stronie a jestem jakieś 5 dni przed @ i nie wiem czy to znów torbiel, czy może zbliżająca się właśnie @ . Ten cykl mnie naprawdę wymęczył - dziś 44 dc :szok:

Do góry