reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Emsi ja nie wiem czy mam tyłozgięcie ale w tym cyklu też leżę na brzuchu [emoji12]

U mnie dzisiaj 15dc ale owu była chyba wczoraj bo bolało podbrzusze i ciągnął prawy jajnik [emoji6]
Ja też kupiłam Kubie buty takie przejściowe bo weekend był u nas mega ciepły, a pózniej byliśmy na rowerze [emoji3] ja jestem 6 dzień bez słodyczy i teraz wiem, że to naprawę nałóg.. telepie mną jak widzę słodycze [emoji33] ale narazie daje radę [emoji12]

Trzymam kciuki za test !! [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Basiu gin na usg stwierdza czy jest tylizgiecie. Ja od miesiąca bez słodyczy i już jest ok. Nie ciągnie mnie nawet do nich także bądź cierpliwa i wytrwala

reklama
Podbijam jeszcze raz pytanie o wysokości szyjki na początku ciąży dziewczyn z tylozgieciem. :) wysoko czy nisko?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Podbijam jeszcze raz pytanie o wysokości szyjki na początku ciąży dziewczyn z tylozgieciem. :) wysoko czy nisko?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
W drugiej ciąży nisko ..
W tej wysoko...bo czopki wsadzałam od samego początku ciąży :p Tak bym nie grzebała :p

heh, czyli nie ma reguly ;)
Druga się nie utrzymała ...nie wiem czy to ma jakiś związek z położeniem szyjki.

A co do brzuszka, to proszę :)
WP_20170306_003.jpg

Załączniki

• WP_20170306_003.jpg
    WP_20170306_003.jpg
    211,8 KB · Wyświetleń: 215
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry