reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja po usg. Znaleźli plamkę przy ujściu lewego jajowodu. Brakowało 1 cm[emoji21] . Prawdopodobnie dzisiaj operacja. Beta spada i zaraz się podnosi więc wolą nie ryzykować pęknięcia jajowodu. Trzymajcie kciuki

Trzymaj się kochana ! Jesteś bardzo dzielna [emoji106]

W tą sobotę o 12. Będę się konsultować z bardziej rozeznanym lekarzem :)

Powodzenia !!! Myślami jestem cały czas z Tobą ... musi być dobrze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To ja już sama nie wiem co mam myślec.. uspokoiłam się tym tsh 2,02 a teraz piszecie, że najlepiej 1,5.. można jakoś naturalnie zbić tsh?

Ponoc jod jak sie zazywa to moze tsh unormować. Ale moze ktoś wie lepiej. Jod jest w femibion bata 1 i pregnie plus chyba.

W tą sobotę o 12. Będę się konsultować z bardziej rozeznanym lekarzem :)
Mocno trzymam kciuki Nessi!

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Żebyś wiedziała...była dosłownie mała kropka, teraz trzeba zjeść kolejnego, bo niepełnosprawny pączek się nie liczy [emoji14]

Dziwne... Ja cały czas słyszałam, że do 2-2,5 jest jeszcze ok, chociaż lepiej mieć do 2, więc starająca się powinna je zbić. Ty masz zdecydowanie za duże, może spróbuj udać się do innego lekarza? Tsh może być przyczyną tego, że się nie będzie udawać :/ ja mam 2,3 i liczę, że to jeszcze ok.

@MartaBarbaraWeronika poprawione :)

relgx1hpw702se3x.png
Za to u mnie w paczku dużo nadzienia. Pracuje w cukierni więc wybrałam najlepszego i największego ;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hmmm... no być może :/ to może jednak przekonasz się do badania szyjki?
A to coś u mnie zmieni? :)

Nessi, trzymam kciuki za wizytę ! Koniec tego złego teraz musi byc juz tylko dobrze! [emoji6][emoji110]️
Lanvin, masz rację! Moja gin chyba wie co robi.. na wizycie powiedziała, że do 2,3 jest ok a powyżej to dostane leki. Jak nie zajdę przez kolejne pół roku to spróbuje jednak te tsh zbić, a teraz zostawię tak jak jest [emoji6] swoją droga sprawdziłam ile miałam w ciąży i w 11tc miałam 1,05 to w ciągu 4 lat poszło w górę o 1..

I bardzo dobrze :) też nie możemy się nakrecac jak jesteśmy na granicy normy, bo to jednak norma. Od nadmiaru leków i suplementów też może się nie polepszyć :) także masz rację, jak po czasie nie będzie wychodzić, to wtedy możesz to skontrolować :)

Za to u mnie w paczku dużo nadzienia. Pracuje w cukierni więc wybrałam najlepszego i największego ;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Mniammmm... :D jak Ty dajesz radę, do tego taka szczuplutka :)

relgx1hpw702se3x.png

@auslanderka baardzo przykre :( ale następnym razem dzidzia teafi tam gdzie miała! :)
@nimitii staram się jak mogę, choć nie ukrywam, że bardzo się boję, że będę musiała przechodzić to co niestety większość z Was , choć mimo wszystko staram się myśleć pozytywnie :)

Moim zdanieem tsh ponad 3 to też trochę za wysokie...
U mnie było tsh 2.4 i gin powiedział, że za wysokie. Ze powinno być najlepiej 1-2 nie wyżej. Brałam Euthyrox, no ale niestety ostatnio pomimo brania leków, skończyło do góry 3.6. Poszłam do endo i przepisał mi większą dawkę plus do tego jod i witaminę D. Przeliczyl wszytko, zrobił mi usg i w ogóle. I ogólnie powiedział, że po moim zabiegu zrosty są mało możliwe... Także co lekarz to opinia. A teraz podjęliśmy decyzję o Invitro...

reklama
Nessi, trzymam kciuki za wizytę ! Koniec tego złego teraz musi byc juz tylko dobrze! [emoji6][emoji110]️
Lanvin, masz rację! Moja gin chyba wie co robi.. na wizycie powiedziała, że do 2,3 jest ok a powyżej to dostane leki. Jak nie zajdę przez kolejne pół roku to spróbuje jednak te tsh zbić, a teraz zostawię tak jak jest [emoji6] swoją droga sprawdziłam ile miałam w ciąży i w 11tc miałam 1,05 to w ciągu 4 lat poszło w górę o 1..

Mi się tsh w ciągu miesiąca zmieniało np z 2.89 na 1.52. To jest uwarunkowane wieloma rzeczami. Podobno nawet stres ma wpływ na tsh.

Do góry