reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@auslanderka kolejny dzień czytam co piszesz i jestem pod wielkim wrażeniem Twojego opanowania. Dzielna dziewucha z Ciebie :)

@Lanvin próbowałaś wrzucić do interpretacji Twój wykres na forum ovufriend? Jest tam milion doświadczonych dziewczyn, które mogą coś mądrego doradzić
Niee, nie próbowałam. Nie czytałam tamtego forum w ogóle. Tak na dobrą sprawę to nie ma czego interpretować. Te skoki temperatury to pewnie wtedy jak wstawałam, albo jak byłam chora.

To ja już sama nie wiem co mam myślec.. uspokoiłam się tym tsh 2,02 a teraz piszecie, że najlepiej 1,5.. można jakoś naturalnie zbić tsh?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana, nie spinaj się. Powinno być do 2. Ja mam 2,3 ale nie będę nic zbijać póki co.

relgx1hpw702se3x.png

reklama
Witajcie po dłuższej przerwie.Troszkę mam teraz spraw do załatwienia a i w pracy sajgon więc nie bywałam z wami. Chciałam tylko dodać nowy termin @ bo przyszła franca 21.02. A więc nowy termin do tabelki to 22.03 :evil::biggrin2:

Cześć dziewczyny,
ja Was cały czas podczytuje, ale czasu ostatnio brak, ale może to i dobrze bo się nie będę tak nakręcać :)
Cały weekend spędziłam na szkoleniu więc z końcem tygodnia padam już na twarz :p

Basiu norma funkcjonalna jest 1-2, więc ważne, żeby kontrolować czy nie rośnie.

Bertha dobrze mówi, przy wysokiej homocysteinie koniecznie dobry B complex z metylowanymi formami, np.
Link do: B-Right - Sklep z extra ceną - Witamina B JARROW FORMULAS
Oprócz wspomnianego Doctor's Best dobre suplementy ma właśnie Jarrow, Puritan's Pride, czasem Swanson.

Do tego mięso i wątróbka jak ktoś lubi (mnie jej wartości odżywcze za nic nie przekonują do smaku :o).
Wysokie wartości homocysteiny powodowane są też często przez duże spożycie nabiału, więc warto go wyeliminować.

auslanderka bardzo mi przykro :(
Powiem Ci, że obiad na wypasie;)

Ile bym dała za wątróbkę teraz - teraz :-) mniammmm

Niee, nie próbowałam. Nie czytałam tamtego forum w ogóle. Tak na dobrą sprawę to nie ma czego interpretować. Te skoki temperatury to pewnie wtedy jak wstawałam, albo jak byłam chora.

relgx1hpw702se3x.png

Hmmm... no być może :/ to może jednak przekonasz się do badania szyjki?

I tak trzymać. Martwię się o was. Daj znać co ci powie. Musi być dobrze. Przecież nie może być ciągle źle [emoji110]

1usavcqgt1dml95x.png
Ja co może zdziwi, wolę się nie nastawiać, że będzie dobrze ... bo zwyczajnie psychicznie 3 strat nie dam rady przeżyć by nie zwariować. Zwyczajnie się boję ...nie mam szczęścia w życiu
No ale dosyć biadolenia :)

reklama
Nessi, trzymam kciuki za wizytę ! Koniec tego złego teraz musi byc juz tylko dobrze! [emoji6][emoji110]️
Lanvin, masz rację! Moja gin chyba wie co robi.. na wizycie powiedziała, że do 2,3 jest ok a powyżej to dostane leki. Jak nie zajdę przez kolejne pół roku to spróbuje jednak te tsh zbić, a teraz zostawię tak jak jest [emoji6] swoją droga sprawdziłam ile miałam w ciąży i w 11tc miałam 1,05 to w ciągu 4 lat poszło w górę o 1..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry