Dziś środa powinien pęknąć,chyba że dziś pęka to seksi k 3dniDziewczyny, jeśli pęcherzyk miał w sobotę rano 19 mm to myślicie, że już pękł? Cholernie ciągnie mnie jajnik i nie wiem co się dzieje... pomocy, bo głupia już jestem. Całe internety wyczytałam i nic nie wiem...
reklama
Lanvin
Fanka BB :)
Ten cykl był 31 dniowy, aż sama się zdziwiłam. Bałam się, że będzie się przedłużał, a nie mogłam wywołać że względu na badania, które miałam zrobić.
Dopiero zaczęłam brać donga, ale myślę, że zrobię wg rad @Spark czyli 1-16dc i tak samo zioła
No to Amerykę odkryła.
Nie dało jej do myślenia, że skoro się staracie jakiś czas o dziecko to raczej ten seks występuje? Jedyny plus, że zrobicie badania za darmo, hormony ważna sprawa, zwłaszcza z naszymi doleglosciami
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie czytałam, żeby nie brać w trakcie @ hmm...
Agatusia1
To tylko dwa dni różnicy między nami Będziemy działać na tym samym etapie Ile trwają Twoje cykle? A co do temperatury, to termometr owulacyjny kupiłaś, czy masz zwykły? Bo powinien być taki, który ma do dwóch miejsc po przecinku Mierzysz o stałej godzinie rano, jak się obudzisz, zanim wstaniesz z łóżka, po minimum 3 godzinach snu, ja będę mierzyć w buzi W przeciwnym razie tempka może być niemiarodajna.
A jeśli chodzi o donga, to @Spark jest specjalistką w temacie, ale ja np. będę brać na wyregulowanie cyklu i wywołanie owulacji
Ja mam cykle różnie 32 - 43, ale zawsze obstawiam około 36 dni ( ten miał 37 dni). Kiedyś miałam cykl trwający 90 dni - masakra!! Termometr muszę właśnie kupić. a w którym dc zacząć? Czy od razu w 1 dc powinnam zacząć?
O to ten dong to coś dla mnie ( nieregularne cykle), ale chyba jeszcze 1 cykl polecimy bez wspomagaczy
ja mierze w pochwie podobno jest bardziej miarodajna no i oczywiście zanim wstane z łożka
u mnie miały być wczoraj bobosexy ale bylismny zmęczeni wiec przełozylismy na dziś rano ale też nie wyszło...wieczoram musze dopaść męża jak wróci z basenu i nie ma zmiłuj bo czuje ze owu za rogiem 12 dc/26
jak na razie starania były 8,9,10 dc
u mnie miały być wczoraj bobosexy ale bylismny zmęczeni wiec przełozylismy na dziś rano ale też nie wyszło...wieczoram musze dopaść męża jak wróci z basenu i nie ma zmiłuj bo czuje ze owu za rogiem 12 dc/26
jak na razie starania były 8,9,10 dc
Joaszka
Też chciałam choć jeden cykl pomierzyc temp. Ale mam zmianowy tryb pracy w tym nocki więc nie ma szans mierzyć zaraz po przebudzeniu o tej samej godzinie...choć cykle reguralne to mniej więcej wiem kiedy owu. I tak działamy co 2 w dni płodne więc nie ma szans przegapić...chyba że mimo objawów owu nie ma albo plemniki słabe albo jeszcze coś innego powoduje że nam się nie udaje[emoji20]ja mierze w pochwie podobno jest bardziej miarodajna no i oczywiście zanim wstane z łożka
u mnie miały być wczoraj bobosexy ale bylismny zmęczeni wiec przełozylismy na dziś rano ale też nie wyszło...wieczoram musze dopaść mężą jak wróci z basenu i nie ma zmiłuj bo czuje ze owu za rogiem 12 dc/26
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
magoo
Zgadzam sie co do zarobków...My też mamy firmę i państwo zabiera nam bardzo dużo kasy, m ma tylko tydzień urlopu w roku. Dyskusja o tym w jakim kraju jest lepiej jest bez sensu. Chodzi o to, że w pl są tak niskie zarobki, że nie można sobie pozwolić na siedzenie w domu jednego z rodziców.
NeSSi piękne groszki nosisz pod serduchem. Mój dziec jeszcze śpi 5 dni miał po 39st i dopiero dzisiaj odpuscilo. Chyba odsypia. Muszę iść po 3 dni zwolnienia i antybiotyk bo u mnie angina. Idę czytać dalej, a mam dużo do narobienia bo 2 dni
Synek miał jakieś objawy oprócz gorączki?
Martwię się bo moja córeczka wczoraj zaczęła gorączkować - prawie 40 stopni, co u takiego malucha nie jest niczym niezwykłym, ale nie ma żadnych innych objawów oprócz gorączki. Reaguje na paracetamol i na razie nic innego jej nie daję, ale martwię się jak cholera...
magoo
u mnie termin @ na 3.02 a nie na 6...Zobacz załącznik 792862
Zgadza się? Czy są jakieś aktualizacje?
Też to teraz doczytałam, a może miało być od końca @.Ja właśnie czytałam, żeby nie brać w trakcie @ hmm...
Zglupialam już powiem Ci, tyle tego wszystkiego łykam, że sama się gubię
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
gabrika
30 dc. [emoji38] jeśli chodzi o objawy to jedynie piersi mam nabrzmiałe. I czasem coś mnie w podbrzuszu po bolewa. Ale nie brałam niczego na serio bo sądzilam że po prostu sobie wmawiam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ogromne, ogromne gratulacje ode mnie dla Ciebie! I trzymam kciuki, za spokojne 9 miesięcy
reklama
magoo
Tak sobie myślę, że my - staraczki bardziej przykładamy się do zdobywania nowej wiedzy, poszukiwania nowych rozwiązań, niż lekarze, którzy teoretycznie powinni mieć najświeższe informacje, najbardziej rzetelną wiedzę... a jedyne co potrafią doradzić to żeby się sexić? porażka... ciekawa jestem na jakiej podstawie ci "wszechwiedzący szamani medycyny" dochodzą do wniosku, że jesteśmy tak głupie i same na to nie wpadłyśmy... szlag mnie trafia... czeka się miesiącami w kolejce, robi tony badań prywatnie, żeby do "specjalisty" pójść z jak najbardziej kompletnym i aktualnym zestawem a "specjalista" doradza...współżycie. ręce i nogi opadają...