reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Domek jak byk nimi,duża ciąża zarodek na dniach się pojawi

nimitti mialam tak samo dzis mam.z tej duzej czarnej plamki kochana córeczkę do 7 tyg nie bylo zarodeczka straszyli mnie pustym jajem ale ja czulam i wiedzialam ze tam jest moj skarb i byl :-) ale ile przezylam nerwow to tylko ja wiem bedzie dobrze i ty sie doczekasz :-)

Gosia może zrób bete?
Widziałam, że TSH masz już ładne.. ja zwiększam dawki i zwiększa, zmierzę sobie pod koniec ferii, bo oczywiście nie wytrzymam do pełnych dwóch miesięcy.
Właśnie jutro idę na betę i zrobie przy okazji tsh. Gdzieś pod koniec listopada zaczęłam brać ten euthyrox 25. Endokrynolog powiedziała że mogę nim uregulować tsh. Niby nie stwierdziła niedoczynności ale ze względu na te skoki raz ponad 3 za miesiąc 1.5. Pierwszy okres w grudniu przyszedł co do dnia ale zastanawiam się czy może to nie jest winowajca tego opóźnienia teraz. Nigdy tak nie mialam jedynie jak byłam w ciazy... może tsh spadło mi za bardzo przez ten czas i okres się rozregulowal.
Jestem zdolowana i zła.... boję się że coś mi jest, zaczynam wkrecic sobie różne rzeczy. Czytałam że np często przy pozamacicznej testy są negatywne itp. Itd. Ale też te przypadki kiedy kobietkom dopiero później wychodziły pozytywy karmią mnie nadzieja.

masz jakies wskazania medyczne do cesarki? czy po prostu ot tak? :)

Tak zrobię jutro betę. Myślę że tak czy inaczej itak do giną pójdę w przyszłym tyg chyba że akurat przyjdzie @ to później.

ja bym poszla na bete i do gina jak bedzie zerowa... bo to troche dziwne, moze da ci cos na wywołanie okresu, bo tak to mozessz ruski rok czekac...

A tam, na impreze zawsze jest dobry termin, haha :D

Nordesty czadowe, jeszcze się tu nie zdarzyło żeby wyszedł wadliwy albo falszywie dodatni. Także ja polecam, nigdy nie robił mi niepotrzebnych nadziei, haha

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Chodzi o to kochane ze jak juz wspomnialam tydzien temu moja @ byla bardzo dziwna tzn krew byla tylko podczas podcierania sie i robienia np. Siku nie musialabym nawet używać wtedy podpasek @ byla 12.01 a skonczyla sie 14.01 przepraszam ze tak dokladnie Wam opisuje ale mam.problem nie chce robic sobie jakis zludzen bo przeciez jest @ nie ma ciąży ale dzis podkusilo mnie cos i zrobilam test wyszedl dziwny ale tez nie rozumiem dlaczego taki wyszedl pomozcie napiszcie tylko co o tym sadzicie za stara jestm by sobie cos wkrecac i za wiele sie nastaralam przy pierwszym dziecku ale tego testu nie ogarniam po prostu nigdy czegos takiego nie mialam a robilam ich dawniej moze przez 34 cykle po 3/4 w miesiącu zaraz wstawie fotke

Póki byłam mała to fajnie, bo goście się zjeżdżali na Wszystkich Świętych to od razu z prezencikiem i torcik był :D ale teraz? nawet imprezy porządnej w tym dniu nie można zrobić :D
Przynajmniej masz zawsze wolny dzień w urodziny [emoji12]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Póki byłam mała to fajnie, bo goście się zjeżdżali na Wszystkich Świętych to od razu z prezencikiem i torcik był :D ale teraz? nawet imprezy porządnej w tym dniu nie można zrobić :D
Ja mam 2 listopada więc podobnie z tym imprezowanien:-p jak mnie kiedyś wtedy jeszcze chłopak chciał na urodziny do kina zaprosić to same horrory :-p

Do góry