reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Przebrnełam przez ponad 400 postów- Wariatki :-D:-D:-D

Boziu od razu takie wieści Siwa jak to jest kuźwa nie sprawiedliwe!!!! trzymaj się jakoś mała... :-( :(

Alexandrax Megan brzuszki cud miód :-) :)

Nessi oooooo ale jazda podówjne gratulacje!!! :rofl::rofl2:

Witam nowe staraczki powodzenia dziewczyny :)
Wszystkim krwawkom zbierać siły na następny i ostatni cykl!!!! :*

Mnie krwawka w bambuko robi dzisiaj 29/28dc. Pewnie przez stres... jest 1:33 a ja spać nie mogę :( Mam o 10 bardzo ważne spotkanie z którym wiąże wielkie nadzieje. Trzymajcie kciuki :)
[emoji110] [emoji110] [emoji110] powodzenia !

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Hej witam się z rana z kawką jak zwykle:)dla mnie dzień bez kawy rano to dzień stracony:p
Siwa przykro mi bardzo.będzie dobrze i uda się w koncu.zobaczysz!!!!
Testuje ktoś dziś?

Cześć dziewczyny!
Nadrobiłam was w końcu [emoji6] wczoraj padłam po 21..
Siwa, trzymaj się dzielnie ! W końcu i Tobie będzie dane tulić malucha [emoji6] chociaż los skrzywdził cię okropnie.. jeszcze w taki dzień.. oby ci to szybko wynagrodził!
Zjarana, to dopiero twój drugi cykl starań prawda? Tez miałam taka presję i byłam zła, że jak to nie ma ciąży a syna stworzyliśmy za pierwszym razem.. teraz kończy się mój 6 cs ( w sobotę mam termin @ i jakoś jestem pewna, że przyjdzie..) wiadomo, jest smutek, żal ale teraz wiem, że to nie jest takie proste i trzeba walczyć dalej na spokojnie [emoji6] w końcu każdej z nas sie uda!
Bulbasek, tak, tak Ty juz po owu.. teraz dwa tygodnie czekania [emoji6]
Co do testów.. jak pierwszy raz zajrzałam na forum to sobie pomyślałam, że po co test wcześniej itd a będąc tu dłużej sama zaczęłam myśleć, że czasem warto wiedzieć wcześniej [emoji6] ja mam np termin na sobotę... nie nastawiam się, ale nadzieja zawsze jest i zastanawiam się, czy nie zrobić testu jutro.. a to dlatego, że popołudniu idziemy na imprezę i muszę być pewna, czy mogę się czegoś napić czy nie.. ( czy podpaski ze sobą zabrać [emoji23]itp)
Testuje ktoś dzisiaj??
Lanvin, kiedy testujesz??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W zasadzie jutro powinno coś pokazać :-) więc próbuj :-) trzymam kciuki za imprezę bezalkoholową :-)

Ja się zastanawiam kiedy testować, jutro czy w sobotę...

qdkkx1hpzei65q7s.png

Witam się porannie. Jakoś wczoraj nie miałam weny, żeby pisać...
Nessi - bardzo mocno ściskam, gratuluję i jestem przekonana, że wszystko będzie dobrze. Na pewno będziesz cudowna mamą małych bliźniaków i na pewno dasz sobie radę ze wszystkim a nawet więcej niż ze wszystkim...
U mnie ovulka za progiem, śluz się już pojawił, ale co, jak chłop niechętny? Ma sesję i zupełnie nie jest zainteresowany działaniem... siedzi i kuje. Może jutro wieczorem coś się uda... i może nie będzie jeszcze za późno.

Ja tez nie wyobrazam sobie dnia bez kawy... ;-)

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak samo, bez kawy nie istnieje. Ostatnio próbuję się trochę przestawić i jak nie chce mi się za bardzo spać, to w pracy kawę pije koło 13-14, ale w weekend dopiero po obiedzie. W każdym razie nie wiem jak to będzie w ciąży z kawą...umrę bez niej, z łóżka nie wyjdę.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry