reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ahh sorki ja to znowu pochrzanilam.. Mialam dostac do soboty 31 grudnia a dopiero test wyszedl pozytywny w piatek 6 stycznia lekko.. Bo blada kreseczka. Potem w niedziele powtorzylam 8 stycznia to tez bylabkada kreska, w pon wybralam sie na bete i byla 362. Tu slaba krecha a tu taka beta hehe.. I juz wiedzialam.. W czwartek mam wizyte na potwierdzenie ciazy.. Troche sie boje bo w pazdzierniku mialam poronienie zatrzymane.

A jak długie masz cyk
Ahh sorki ja to znowu pochrzanilam.. Mialam dostac do soboty 31 grudnia a dopiero test wyszedl pozytywny w piatek 6 stycznia lekko.. Bo blada kreseczka. Potem w niedziele powtorzylam 8 stycznia to tez bylabkada kreska, w pon wybralam sie na bete i byla 362. Tu slaba krecha a tu taka beta hehe.. I juz wiedzialam.. W czwartek mam wizyte na potwierdzenie ciazy.. Troche sie boje bo w pazdzierniku mialam poronienie zatrzymane.
Ania czyli dopiero po 6 dniach od terminu @ wyszedł pozytywny, a wcześniej robiłaś? Masz regularne cykle?

Za wcześnie :*

Też uważam, że za wcześnie!

Ja jestem za nową tylko nie wiem czy będę umiała [emoji44]

Ale to prościutkie :)

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie też nie wiem czy uzupełniać sobie tą od gabriki czy uzupełniasz tą od Aleksandy :D Jak chcecie :D

Wybierzcie co Wam wygodniej :) Ja zrobiłam tę tabelkę, żebyście wiedziały jak to może wyglądać.

reklama
Do góry