reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja cos tam widze!! :) który dpo dzisiaj masz??

--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.

Nie mam pojęcia :D przestałam monitorować cykl jak mąż pojechał na poligon, dzis jest 45 dc.
Z poligonu wrócił 25. listopada.

Nie wiem czy cos jest na tym teście czy sobie wmawiam. Zrobiłam test bo ostatnio czasami źle się czuję. Ale jak by to był objaw ciąży to chyba kreska powinna być wyraźniejsza?

Btw tyle czasu się nie odzywałam, ale zaczęłam pracę i nie mam czasu kompletnie na nic jeszcze córka choruje ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bardzo mocno Ci wspolczuje... Ja bym chyba nie brala lekow, no chyba zebym wyjscia nie miala....moja poroniona ciaza byla ciaza z pierwszego cyklu staran, wiec bym chuchala na zimne, jak zreszta teraz na siebie ;)

Ja sie zastanawiac co wlasciwie gorsze dla fasolki, te leki Czy ten wirus okropny

Ja sie zastanawiac co wlasciwie gorsze dla fasolki, te leki Czy ten wirus okropny

Mi się wydaje że wirus jednak gorzej... A nie ma na to leków dla kobiet w ciąży, bezpieczniej by było?

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Nie mam pojęcia :D przestałam monitorować cykl jak mąż pojechał na poligon, dzis jest 45 dc.
Z poligonu wrócił 25. listopada.

Nie wiem czy cos jest na tym teście czy sobie wmawiam. Zrobiłam test bo ostatnio czasami źle się czuję. Ale jak by to był objaw ciąży to chyba kreska powinna być wyraźniejsza?

Btw tyle czasu się nie odzywałam, ale zaczęłam pracę i nie mam czasu kompletnie na nic jeszcze córka choruje ...

45dc?![emoji43] no to troche juz Ci sie spoznia okres.
Ja bym teraz robila kolejne, a najlepiej z krwi

reklama
Do góry