Natalak20
Zaangażowana w BB
Życzę wam dziewczyny wymarzonych kreseczek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby ten cykl był ostatnim
cheebay, Emzilka, trzymam kciuki! Ach, ach, moze zobacze w koncu jakies 2 kreseczki
a u mnie "juz" 18dc, jeszcze "tylko" 10 do testowania
Ja temp nie mierze tam na dole, nie mam do tego sprzetu, jedynie na czole, bezdotykowym... Pamietam ze wtedy mialam miedzy 37-37,2.... Teraz tez mam wyzsza temp, ale nie wiem czy za bardzo nie chce i tak to wychodzi....
Witajcie! Nie wiem czy mnie pamiętacie udzieliłam się może ze dwa razy. Pisałam wcześniej, ze staramy się pierwszy cykl. I chyba się udało. Zrobiłam własnie test ciążowy i są dwie krechy. Jestem w szoku!!!
Dziś jest mój 30 dc. Cykle mam 28 dniowe. Nie wierze. Nie sądziłam, że tak szybko się uda...Ewelina, super, gratulacje[emoji322]
W kt dniu cyklu zrobiłaś test?
Ahhhh, zazdroszczę [emoji16]pozytywnie oczywiscie!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom