reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny czy któreś się udało? Przepraszam nie jestem w stanie was nadrobić wczoraj u nas w rodzinie stała się tragedia. Spłonął dom mojej cioci a w nim były nasze ukochane 2 owczarki niemieckie i kotek. To taki domek letniskowy w którym mieszkali tak naprawdę prawie 365 dni w roku. Jakiś skur... zazdrości im tego i podpalił! !!!!
Dajcie znać jak u was Bertha Bulbasek Spark Siwa Docia Lux jak mały ? Dziękuję

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bulbasku!! Tak mi przykro :( jakie to życie jest niesprawiedliwe.. Niestety trzeba sobie tłumaczyć, że tak po prostu miało być, dobrze, że to była tak wczesna ciąża, a nie np. 12tc.. Marne pocieszenie, ale trzeba być teraz silnym i zacząć od początku. Bądź blisko męża, wspierajcie się nawzajem.
Tulam mocno!
Może lepiej. Na razie mam wrażenie, ze To zły sen i zaraz wszystko będzie tak jak w poniedziałek... chce iść do gina za 2 tyg. Nie chce czekać dwóch miesięcy...

Cześć dziewczyny czy któreś się udało? Przepraszam nie jestem w stanie was nadrobić wczoraj u nas w rodzinie stała się tragedia. Spłonął dom mojej cioci a w nim były nasze ukochane 2 owczarki niemieckie i kotek. To taki domek letniskowy w którym mieszkali tak naprawdę prawie 365 dni w roku. Jakiś skur... zazdrości im tego i podpalił! !!!!

Co za wstretni ludzie żeby zrobić takie coś...
Nie mam już swojego dzieciątka. Wczoraj byłam w szpitalu. Miałam krwawienie.

Boze drogi :( biedne zwierzatka, jak mozna byc takim czlowiekiem?!!! :( maly ok, dziekuje, wlasnie sie rozpycha :)

IMG_20161202_230547.jpg

To były nasze skarby, suczkę Nairą ta co lize mojego synka czuła że jestem w ciąży z nim zanim ją samą wiedziałam. Całą ciążę była dla mnie delikatna kochała mnie i mojego synka bardzo. Pies Oskar raz uratował mojego wtedy 1.5 rocznego bąbla przed innym psem który na niego chciał skoczyć. I ten domek nie umiem tego ogarnąć.

Załączniki

• IMG_20161202_230547.jpg
    IMG_20161202_230547.jpg
    77,5 KB · Wyświetleń: 215
Zobacz załącznik 785974
To były nasze skarby, suczkę Nairą ta co lize mojego synka czuła że jestem w ciąży z nim zanim ją samą wiedziałam. Całą ciążę była dla mnie delikatna kochała mnie i mojego synka bardzo. Pies Oskar raz uratował mojego wtedy 1.5 rocznego bąbla przed innym psem który na niego chciał skoczyć. I ten domek nie umiem tego ogarnąć.

Tragedia :(, oby policja coś zadziałała. Żeby złapali zwyrodnialcow.

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też się pocieszam tym, ze może tak miało być i zadecydowała natura. Jednak to była moja pierwsza ciąża, pierwszy raz zobaczyłam 2 kreski . Może gdybym brała po owu zaraz luteine to progesteron by podtrzymał a tak pewnie jest za mało.

Moja mama też miała poronienie w październiku i zaszła w grudniu. Musiała odczekać 2 miesiące. No zobaczymy...
Mi też kazała czekać jeden cykl pełny, teraz jak poszłam na kontrolę z braku okresu to powiedziała, że jest taki ładny pęcherzyk żeby próbować. Także nie zalamujecie się! To też była moja pierwsza ciąża także doskonale Cię rozumiem. Moja lekarka powiedziała, że 60% pierwszych ciaz się roni z niewiadomych przyczyn i nie oznacza to, że są jakiekolwiek problemy u potencjalnych rodziców, tylko że często kobiety tego nie zauważają. U nas taki.problem, że akurat wiedzialysmy...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry