reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Miałam coś podobnego w sierpniu. bardzo słaby cień na teście a nie długo po tym bolesniejszy i obfitszy okres niz zazwyczaj.

Również miałam coś podobnego. Okres przyszedł niby na czas ale jakiś słaby, skończył się i za 3 dni znów krew. Coś mnie tknęło i zrobiłam 2 testy. Na obu słabe ale 2 kreski. Jak poszłam do lekarza to stwierdził, że ciązy nie ma, a wyniki testów wątpliwe. Mówiłam o tym obecnemu ginowi, stwierdził, że to ciąża biochemiczna.

reklama
Emsi, a już ćwiczyłaś z Lewandowską? Muszę pooglądać jej treningi, jakoś nie jestem do niej przekonana :sorry2: Ach te gwiazdeczki! :-) :)
Właśnie mój m zaproponował mi, żebyśmy wprowadzili dietę. To bardzo dobry pomysł, mam nadzieję, że damy radę! On ćwiczy na siłowni i już kiedyś był na diecie, świetnie wyglądał.
Dobrze, że on gotuje lepiej ode mnie, to będzie wymyślał potrawy :-p

Kurcze nikt nie testuje? jakaś cisza..
Ale Ci dobrze....nie dość, że proponuje to i motywuje .... o gotowaniu to już w ogóle nie wspomnę ...eh Też bym chciała się zdrowo odżywiać ale czasu na zakupy i gotowanie brak ... ale jak tylko się uda to będzie motywacja duża ;)
Lewandowska jest super pod względem powera ... ja mam ten nowy zestaw 15to minutówek....polecam.
Ale większy sentyment mam do Chodakowskiej ... najbardziej podoba mi się jak mówi do mnie z tv ... a najlepsze jest wtedy jak już wymiękam o ona z tv "Nie poddawaj się, dasz rade" i to mnie zawsze szokuje, skąd ona wie, że padłam :D:D:D:D

A u mnie dziś dalej brzuch pobolewa i w miarę mokro. Idę się kąpać i brzuch mnie zabolał i myślę no nie, dostałam @ ale na szczęście nie :). Myślę sobie a dziś 12 czy 13 dc to może owu będzie a zaglądam w kalendarz a dziś mam 17dc! Jak przestałam liczyć tak nie wiem gdzie te dni zleciały. Ogólnie teraz mam głowę zajętą remontem, bo kupiliśmy mieszkanie i tak jakoś w tym cyklu się nie spinam. Aczkolwiek staram się aby seks był co 2dni;)

A u mnie dziś dalej brzuch pobolewa i w miarę mokro. Idę się kąpać i brzuch mnie zabolał i myślę no nie, dostałam @ ale na szczęście nie :). Myślę sobie a dziś 12 czy 13 dc to może owu będzie a zaglądam w kalendarz a dziś mam 17dc! Jak przestałam liczyć tak nie wiem gdzie te dni zleciały. Ogólnie teraz mam głowę zajętą remontem, bo kupiliśmy mieszkanie i tak jakoś w tym cyklu się nie spinam. Aczkolwiek staram się aby seks był co 2dni;)
Ilu dniowe masz cykle ? :D

Tak samo u mnie a juz zdążyłam się ucieszyc
Ja tak miałam w zeszłym cyklu. Rano cień na teście a po południu okres. Bolesny co prawda nie był ale obfity bardziej niż zawsze i z dużą ilością skrzepow. Więc też obstawiam biochemiczna chociaż nikt mi tego nie potwierdził.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tak miałam w zeszłym cyklu. Rano cień na teście a po południu okres. Bolesny co prawda nie był ale obfity bardziej niż zawsze i z dużą ilością skrzepow. Więc też obstawiam biochemiczna chociaż nikt mi tego nie potwierdził.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Pamiętam, że miałaś cień... Który teraz masz dc Siwa?

Nieee. Ja juz czuje brzuchol jak boli na @@. Także wtorek najpóźniej środa bedzie @. Ty sie boisz jelitowki a ja zapalenia pęcherza. Dobrze ze rodzice moi niedługo przylecą z wizyta to dostane jakiś furagin albo cos ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też miałam takie objawy w ciąży, a czekałam na @ :-) Ogromne piersi + ból podbrzusza. Wydaje mi się, że jednak Ci się udało z tego, co ostatnio piszesz :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Mnie tez cały czas pobolewa podbrzusze... Piersi duzo większe ale to tak zazwyczaj jak przed okresem. Dzis 22dc na 28. Testu na pewno nie robię bo tylko załamki po nich...

reklama
A czy to możliwe ze zaraz po @ były dni płodne byłam wczoraj u giną i kazała dzialac bo pęcherzyk ładny trochę szybko myślę ze w tym cyklu nic nie wyjdzie

Do góry