reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Właśnie przyszły mi testy ciążowe. W sumie 10 w zapasie. Może jak teraz @ mam to przestane tak szaleć z tymi testami :D jednak testy owu mi sie sprawdziły i warto czekać do terminu @ :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
moje obecnie to miedzy 50 z 70, czaisz to? jeszcze tak wysokich nie mialam, az sie przerazilam :(
A crp robiłaś? To jest oznaczenie czy w organizmie toczy się proces zapalny. Coś się pewnie dzieje może to być nawet nic istotnego np. zapalenie dziąseł. U mnie tak bylo mialam wtedy leukocyty 16 i kazal mi crp zrobic wyszlo podniesione, a nie czułam się chora ani nic. Poszłam do detysty okazało się ze mam jakieś dwa mikro ubytki. Zrobiłam je i kazal mi plukac jame ustna meridolem. I przeszlo. Ale jak dostałaś antybiotyk to pewnie już spadna lada moment. Trzymam kciuki. W ciąży zachodzą różne zmiany w naszych organizmach. Słyszałam o dziewczynie której leukocyty tak skoczyly w ciąży ze podejrzewali białaczkę a po ciąży wszystko wróciło samo do normy.

Docia dzięki mam nadzieję że wszystkim się uda jak nie w tym to następnym cyklu tak aby święta były szczęśliwe :D

Nimitii, Kotek 3mam mocno kciukasy musi być dobrze dziewczynki w końcu należy nam się odrobina szczęścia :D

Strasznie bym chciała aby nam się udało bo już tracę nadzieję że kiedykolwiek nam się uda...

Cześć dziewczyny [emoji3]
Nadalka, współczuje ale ja za chwile pewnie do Ciebie dołączę..
Bulbasek, to może jednak @ nie przyjdzie?
Ja wczoraj miałam niteczki krwi, dzisiaj cisza ale juz brzuch boli i temperatura spadła także ja juz czekam..
Dziewczyny słyszałam o oleju z wiesiołka, próbowała któraś z was?

Docia dzięki mam nadzieję że wszystkim się uda jak nie w tym to następnym cyklu tak aby święta były szczęśliwe :D

Nimitii, Kotek 3mam mocno kciukasy musi być dobrze dziewczynki w końcu należy nam się odrobina szczęścia :D

Strasznie bym chciała aby nam się udało bo już tracę nadzieję że kiedykolwiek nam się uda...

Mam dokładnie takie same uczucia, najchętniej chciałabym aby nam wszystkim sie udało i żebyśmy razem zakładały wątek np lipowe mamy 2017. To byłoby super :) taka wisienka na torcie :)

Cześć dziewczyny [emoji3]
Nadalka, współczuje ale ja za chwile pewnie do Ciebie dołączę..
Bulbasek, to może jednak @ nie przyjdzie?
Ja wczoraj miałam niteczki krwi, dzisiaj cisza ale juz brzuch boli i temperatura spadła także ja juz czekam..
Dziewczyny słyszałam o oleju z wiesiołka, próbowała któraś z was?
Basia ja łykam olej z wiesiołka już 2 m do tego miovarioan i inne leki.

reklama
A crp robiłaś? To jest oznaczenie czy w organizmie toczy się proces zapalny. Coś się pewnie dzieje może to być nawet nic istotnego np. zapalenie dziąseł. U mnie tak bylo mialam wtedy leukocyty 16 i kazal mi crp zrobic wyszlo podniesione, a nie czułam się chora ani nic. Poszłam do detysty okazało się ze mam jakieś dwa mikro ubytki. Zrobiłam je i kazal mi plukac jame ustna meridolem. I przeszlo. Ale jak dostałaś antybiotyk to pewnie już spadna lada moment. Trzymam kciuki. W ciąży zachodzą różne zmiany w naszych organizmach. Słyszałam o dziewczynie której leukocyty tak skoczyly w ciąży ze podejrzewali białaczkę a po ciąży wszystko wróciło samo do normy.
na razie ginka nie kazala robic, mam wziac ten antybioyk i czekac na kolejne wyniki moczu, u mnie jest tak, ze leki pomagaja, ale jak stan zapalny lub bakterie wroca to daja popalic :( to juz koniec ciazy wiec przetrzymam :)

Do góry