reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tanika nie wiem czy ktoś Cie uraził czy nie, jednak mimo wszystko Twoj post jest wg mnie mało kulturalny i elokwentny. I Ty na pewno mogłaś urazić kogos nim.

Spark - wlasnie wczoraj myślałam co TAM Ciebie. To wypoczywaj kochana i regeneruj siły na następny cykl !!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dzeki :* tak, ja od poczatku ciazy z tym walcze i niemal ciagle na lekach jade, ale tak wysokich jak teraz to nie mialam :( antybiotyk juz dziala, wiec jest git
A jak Ci wychodzi? Ja w pierszej ciąży tez mialam podniesione od początku. I tak do porodu idąc miałam 23. W ciąży norma jest inna niż normalnie. Teraz też mam podniesione narazie mam 12.3. Lekarz powiedział ze jest ok.

Mi dziś zaczynają się płodne dni także może męża uda mi się zachęcić mimo przeziębieniapowiem wam dziewczyny ze ja ogólnie mam bardzo rzadko ochotę na raz ale odkąd się staramy jakoś bardziej mnie ochota naszła.moja dobra koleżanka dziś zadzwoniła ze jest w szpitalu i ciaza jak się nie rozwija i muszą wyczyścić.masakra straszne to jest.Tak mi jak szkoda

Dziewczyny, czy po odstawieniu anty też miałyście taką ochotę na seks? Ja jak miałam plastry, to mi się prawie wcale nie chciało, półtora tygodnia temu odstawiłam i mam chcicę jak kilka lat temu :p Dziwnie tak :p

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w okolicach owulki miałam straszną ochotę. Z 1,5 tygodnia. Potem już przeszło ;)

Dziwny ten mój @. Pierwszy raz tak mam, że rozkręcił się tak szybko i leci tak dużo. Już chyba zapomniałam jak to jest mieć normalny okres.

To pozytywny test owu ?
WP_20161028_013[1].jpg

Załączniki

• WP_20161028_013[1].jpg
    WP_20161028_013[1].jpg
    105,4 KB · Wyświetleń: 333
Ja w okolicach owulki miałam straszną ochotę. Z 1,5 tygodnia. Potem już przeszło ;)

Dziwny ten mój @. Pierwszy raz tak mam, że rozkręcił się tak szybko i leci tak dużo. Już chyba zapomniałam jak to jest mieć normalny okres.

No ja właśnie w teorii powinnam mieć owu w niedzielę, ale czy będzie to nie wiem :-)

A po odstawieniu też Ci się @ wydłużyła?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Kreska testowa powinna byc taka sama lub ciemniejsza od kontrolnej. Choć u mnie nie były nawet takie same jak konktrolne, obserwowałam kiedy jest najciemniejsza i jak po tej jaśniała to wiedziałam ze była owu. Poza tym tez czułam po sobie, ze cos sie dzieje.

reklama
Do góry