Aleksandrax
Fanka BB :)
Super, który to tydzień?Dziewczynki! Moja dzisiejsza betka:33 920,00 <3
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, który to tydzień?Dziewczynki! Moja dzisiejsza betka:33 920,00 <3
Ja 11-ście a dłuży się jak choleraA ja jeszcze 10 długich dni
Super , ładnie urosło , gratulacje !!Tak to wyglada. Wiec sobie zakladam, ze to jest tak, jak ma byc czyli poczatek 8t i az z wrazenia umowilam sie jutro do gina )
hajmal ja wezmę radę kumpeli wino kino i sex może to zadziała . A co do okresu dopiero 09.11
Witajcie staraczkiKurde, ale ściemniały.. i jak to nic... moze to nie @ jednak, nie rozkręci sie?...
Wiesz, te 6 dni od zapłodnienia to takie w sytuacji najszybszej z możliwych - ze akurat szybko do zagnieżdżenia dojdzie. Ale zagnieżdżenie moze byc od 6-12 dpo, a de facto Hcg zaczyna sie wytwarzać po 2 dniach wiec teoretycznie niby możliwe ze test wykryje ciąże 6dpo ale raczej to rzadkie sytuacje, ale napisać na teście tak mogą bo w teorii to sie spina
Tez kwestia czepiania sie słówka zapłodnienie - to moment nie przytulanek z mężem, tylko jak plemnik łączy sie z jajkiem, czyli musi byc po owu, jajo w jajowodzie i plemnik tez.
Poważnie? Masz zdjęcie tego testu owu? To nam daje ważne informacje - ze to o kant D roztrząsać można ta teorie.. a robiłaś test owu tylko w dzien @ czy wczesniej tez i np ciemniala krecha albo jednorazowo w dniu @ była tylko taka mocna?
Jeżeli to na prawdę @ to przykro mi... taka miałam nadzieje..