reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Tak to wyglada. Wiec sobie zakladam, ze to jest tak, jak ma byc czyli poczatek 8t i az z wrazenia umowilam sie jutro do gina :))

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    785 KB · Wyświetleń: 56
Kurde, ale ściemniały.. i jak to nic... moze to nie @ jednak, nie rozkręci sie?...

Wiesz, te 6 dni od zapłodnienia to takie w sytuacji najszybszej z możliwych - ze akurat szybko do zagnieżdżenia dojdzie. Ale zagnieżdżenie moze byc od 6-12 dpo, a de facto Hcg zaczyna sie wytwarzać po 2 dniach wiec teoretycznie niby możliwe ze test wykryje ciąże 6dpo ale raczej to rzadkie sytuacje, ale napisać na teście tak mogą bo w teorii to sie spina :)
Tez kwestia czepiania sie słówka zapłodnienie - to moment nie przytulanek z mężem, tylko jak plemnik łączy sie z jajkiem, czyli musi byc po owu, jajo w jajowodzie i plemnik tez.

Poważnie? Masz zdjęcie tego testu owu? To nam daje ważne informacje - ze to o kant D roztrząsać można ta teorie.. a robiłaś test owu tylko w dzien @ czy wczesniej tez i np ciemniala krecha albo jednorazowo w dniu @ była tylko taka mocna?

Jeżeli to na prawdę @ to przykro mi... taka miałam nadzieje..
Witajcie staraczki :happy:
Bertha na szczęście testu nie wyrzuciłam bo zostawiłam sobie na porównanie ;)
Dołączam zdjęcie z dnia przed @ i przed ovu w tym m-cu :) zobaczcie same jak to wygląda :tak:
1476195913220-190541244.jpg

Załączniki

• 1476195913220-190541244.jpg
    1476195913220-190541244.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 263
reklama
Do góry