reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bertha [emoji17] ...
Nimitii co jest ... obiecalas, że razem i co ? [emoji12]
Ja tak jak queenb...boje się zrobić i poczekam grzecznie do czwartku, jak planowałam. Test owu bladziutki dziś także tego ....
Magda ściskam ... niestety jest dużo niesprawiedliwości na tym świecie ale nie można się tym zaręczac wiec wirtualnie przesyłam pozytywne fluidki. ... [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie utrzymuje sie temp wysoko nawet do 1-2dc kolejnego cyklu. Dopiero potem spada..
aż do dzisiaj miałam ok 37.1. Zobaczymy jutro - termin @, ale podejrzewam ze bedzie podobnie, moze ciut spadnie.

Wynik bety <0,100. Takze jutro @ i mam nadzieje bede miała laparo w tym cyklu.
Przykro :( Tule

Witam nowe staraczki, podajcie dane jak chcecie żeby dopisać Was do naszej watkowej tabelki

Tak to jest ze ludzie są różni i to co jednym przychodzi łatwo, innym z wielką trudnością, ale nie można się poddawać.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny,
Mogę do was dołączyć? Tak w skrócie : mój trzeci cykl starań zakończył się niepowodzeniem, właśnie dzisiaj dostałam @ tak więc zaczynam wszystko od początku.. Cykle mam 27-28 dniowe jednak w tym miesiącu coś mi się poprzestawiało i @ dostałam 2 dni pózniej.. Oczywiście byłam juz pełna nadziei, że się udało ale rano czar prysł..
Mam synka który w sierpniu skończył 3 latka także jest mi łatwiej ale mimo wszystko bardzo bym chciała zajść w kolejną ciąże ( przy synku udało się w 1 cyklu..) trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny przed którymi testowanie, a te które dzielą teraz mój los życzę zostania lipcówkami i mam cichą nadzieję, że i mnie się uda.. Pozdrawiam [emoji3]

Rozumiem. I mimo że staram się o trzecie też mi łatwo nie jest. Nie rozumiem skąd nagle taki problem mam. Dwie ciaze bez żadnego problemu. A teraz problem z utrzymanieM. Doluje mnie to że zachodze ale i tak nic z tego nie ma. Już chyba bym wolała żeby co miesiąc były Biele vizira na tescie niż żeby dalej taka sytuacja się powtarzała. Cudnie jest zobaczyć dwie kreseczki na tescie.ale w mojej sytuacji te dwie kreseczki szybko znikają, i to mnie strasznie Doluje.

Wiesz Iza, ja miałam tak: dwie ciąże bez problemu i trzecia (dwa lata po drugiej - miałam wtedy 37 lat i straciłam w 5 tyg.) Potem mi wyszło, że mam niedoczynność tarczycy - Hashimoto. Może sprawdź jak to u Ciebie wygląda. to też może być spory problem z utrzymaniem ciąży. Życzę Ci wszystkiego dobrego Kochana.

reklama
Oprócz tych badań wyżej wymienionych badalam jeszcze tarczyce, toxoplazmoze i łącznie zapłaciłam chyba coś ok. 300zl. W 3 dc.

Od razu Was zapytam: TSH wyszło mi 2.28 i gin mówił ze to dobrze, ale pamiętam jak kiedyś inny mówił ze powinno być poniżej 2 dla kobiet starających się o dziecko i bądź tu mądra. Co mi powiecie na ten temat?

Ja mam Hashimoto i TSH 2,57 i też mi mówi, że powinno być poniżej 2. Biorę dawkę Euthyroxu 50 codziennie. Zlecił mi jeszcze badania hormonów LH, estradiol, progesteron, prolaktyna i AMH w 22 dniu cyklu. Ale to chyba ze względu na wiek, bo mam 40 lat. Wszystko ok - tylko AMH jeszczeb nie zbadałam.

Do góry