reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Bertha Siwa nie tracimy nadziei a co .... choć mi już też jest ciężko, mimo iż nie robiłam testu ale nie czuje się jakoś inaczej wiec pewnie i nic z tego ...

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie tracę nadziei. Ja nawet mam ją całkiem sporą.. Jakos takie mam dobre przeczucia w tym cyklu - choc moze i co cykl takie same mam.. :D Ale troszke rzeczywiscie mnie dzisiejszy negatyw zasmucił.

Emsi a który to już dzień po owu?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ola u mnie dziś 10dpo ale testuje dopiero w czwartek najwcześniej.
Ja wczoraj miałam takie jazdy, że mi z naszej ekologicznej oczyszczalni smierdzialo w całym domu .... ale tylko mi :/
Jeśli chodzi o chłopa to ja mam tak jak Lui.....uważa, że staranka to dla niego rewelacja bo ma więcej niż zwykle [emoji12]

Bertha właśnie te bladziochy doluja ale widzę, że jak już @ przychodzi dziewczyny nabierają siły do walki ... wiec tego schematu się będę trzymać ! [emoji6] najgorsze jest to wyczekiwanie do @

Ola u mnie dziś 10dpo ale testuje dopiero w czwartek najwcześniej.
Ja wczoraj miałam takie jazdy, że mi z naszej ekologicznej oczyszczalni smierdzialo w całym domu .... ale tylko mi :/
Jeśli chodzi o chłopa to ja mam tak jak Lui.....uważa, że staranka to dla niego rewelacja bo ma więcej niż zwykle [emoji12]

Bertha właśnie te bladziochy doluja ale widzę, że jak już @ przychodzi dziewczyny nabierają siły do walki ... wiec tego schematu się będę trzymać ! [emoji6] najgorsze jest to wyczekiwanie do @

No to niezłe jazdy też.
Ja 7dpo więc tylko 3 dni się rozstrzeliłyśmy. Czekam do czwartku na pozytywne info od Ciebie.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Troche jestem zdziwiona ze nic nie wyszlo bo cykle mam 29 dni ( regularne) a starania byly 9, 13, 14 i 20 dc.. Lecze sie na tarczyce ale moje wyniki sa dobre (badalam tydzien temu). Moze warto jakies hormony inne przebadac? Moze wiecie jakie oprocz prolaktyny?

Troche jestem zdziwiona ze nic nie wyszlo bo cykle mam 29 dni ( regularne) a starania byly 9, 13, 14 i 20 dc.. Lecze sie na tarczyce ale moje wyniki sa dobre (badalam tydzien temu). Moze warto jakies hormony inne przebadac? Moze wiecie jakie oprocz prolaktyny?
Ja jutro idę na progesteron. Na początku cyklu badalam LH, FSH, estradiol, prolaktyna i testosteron.

reklama
Do góry