reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny mam pytanie czy w dni płodne przytulanki macie codziennie czy co drugi dzień? Jedni mówią, żeby codziennie a inni, żeby robić przerwy i bądź tu mądry człowieku.
My w poprzednich cyklach przytulanki mieliśmy co drugi dzień. Teraz postanowiliśmy codziennie. No i świeca obowiązkowo. Zobaczymy jak będzie.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mam pytanie czy w dni płodne przytulanki macie codziennie czy co drugi dzień? Jedni mówią, żeby codziennie a inni, żeby robić przerwy i bądź tu mądry człowieku.
Ja juz milion razy odnosilam sie do ksiazki ktorą kupilam "W oczekiwaniu na dziecko" jest tam tabelka mit/prawda . I jest napisane : Codzienny seks oslabia plemniki - MIT[emoji14]oczywiscie napisalam to w skrócie[emoji14]ale kiedys nawet dodalam zdjęcie tej tabelki[emoji14]
Wiem rowniez ze zdania u lekarzy są podzielone także ciężko wybrać[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez słyszałam, ze najlepiej co drugi dzień, ale ja mam mega motywacje, wiec staram się codziennie Poza tym nie chodzę na monitoring i nie robię testów owu wiec tym bardziej...

Jestem, jestem...
Ale tu przyjemnie z rana zajrzeć. Vanilia gratki wielkie !!!
spark- czekamy ...
ada1305- u ginki ok, badania dobrze, działać trzeba i tyle.

Ja biorę femibion 1, tardyferon (ferrytyna masakra, żelazo też), Vigantol (2000jm).
słyszałam też, że omega med. jest lepsze od femibionu.

Dziś 14dc, wczorajszy test owu pokazał piękne dwie kreseczki, więc działamy codziennie.
queenb- jak iść do czerwcówek to parami i grupowo:biggrin2: , więc działamy !!!

Tabeleczka,
buźki się zbuntowały i przestały działać więc są serduszka <3
Mamuniol jak sytuacja, testujesz?
staraczki1.png

U mnie dziś w końcu skok temp i ovufriend wyznaczył mi owu na 16dc,
choć niewiem czy ta dzisiejsza temp jest ok, bo musiałam wstać na chwilę o 5 w nocy, a mierzyłam o 7:30

Załączniki

• staraczki1.png
    staraczki1.png
    63 KB · Wyświetleń: 294
reklama
Do góry