reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny jaki dziś niefortunny dzień.
Kotek Asica ściskam i dużo siły życzę.
Sylvia idź na betę. Faktycznie organizm płata Ci figle ...
Mnie zaraza dalej trzyma i nawet nie mam ochoty na staranka. Nie wiem co brać bo przecież szanse na ten moment przed owu są mega niewielkie ale jakoś mi to chodzi po głowie cały czas ... eh łeb mi dziś pęka :-(

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Co 5 min biegam do toalety sprawdzić czy to @ a to cały czas tylko śluz, mam uczucie mokra jak przy @... Do poniedziałku cała wieczność, ale mam przeczucie że wredna @ jednak się pojawi niestety... Testowalam dziś testem o czułości 25, slupkowy z Rossmanna- jakiś niemiecki.
Mam książkowe objawy ciąży oprócz dwóch kresek hahahaha :p

Mnie zaraza dalej trzyma i nawet nie mam ochoty na staranka. Nie wiem co brać bo przecież szanse na ten moment przed owu są mega niewielkie ale jakoś mi to chodzi po głowie cały czas ... eh łeb mi dziś pęka :-(

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOT
Zdrowiej szybciutko

No właśnie nie wiem. W środę była blada kreska a tu dziś wkładka zalana. Już chyba nie ma sensu robić kolejnego testu co?
Przykro :( A dużo tej krwi? Podobno czasem się zdarza plamienie mylone z @

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Czosnek, herbata z sokiem malinowym, syrop z cebuli, woda morska do nosa, syrop *spam* i odpoczywać, będzie dobrze :* . Ja tak wyleczylam przeziębienie w 3 dni

U mnie dziś sluz plodny z odrobiną krwi, nie Wiem co to oznacza, czy ze owu już dzis czy ze zaraz, zostały mi tylko dwa testy owu i nie wiem czy już zużyć czy za wczesnie

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
TE="Aleksandrax, post: 14352451, member: 149438"]Przykro :( A dużo tej krwi? Podobno czasem się zdarza plamienie mylone z @

Czosnek, herbata z sokiem malinowym, syrop z cebuli, woda morska do nosa, syrop *spam* i odpoczywać, będzie dobrze :* . Ja tak wyleczylam przeziębienie w 3 dni

U mnie dziś sluz plodny z odrobiną krwi, nie Wiem co to oznacza, czy ze owu już dzis czy ze zaraz, zostały mi tylko dwa testy owu i nie wiem czy już zużyć czy za wczesnie

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Krew siw czasem pojawia przy peknieciu pecherzyka, a co, wg Ciebie za wcześnie na owu?

Do góry