reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej kochana przykro mi bardzo ,ale widocznie franca nadejdzie:growl:
Trzeba nastawić się na kolejny cykl-sama nie będziesz ja też nici w tym cyklu
Cycki bolały cholernie a od wczoraj kompletnie nic, już wiem że znów niski progesteron we wtorek wizyta u gina
ja nawet nie testuję w tym cyklu,
Mnie cycki cały czas bolą i sutki... Mam cały czas podwyższona temperaturę i leci ze mnie biały śluz. Dziś 33 dc, 15dp...
Wczoraj rozmawiałam z koleżanką, która jest w 5 miesiącu ciąży i pocieszyla mnie bo jej test wyszedł pozytywny dopiero tydzień po terminie @

A u mnie klapa. Dziś dostałam @. W 45dc. A w poniedziałek miałam test powtórzyć :( w środę była blada kreska a dziś ta małpa przyszła... No cóż trzeba się przygotować na ten cykl :)

Mnie cycki cały czas bolą i sutki... Mam cały czas podwyższona temperaturę i leci ze mnie biały śluz. Dziś 33 dc, 15dp...
Wczoraj rozmawiałam z koleżanką, która jest w 5 miesiącu ciąży i pocieszyla mnie bo jej test wyszedł pozytywny dopiero tydzień po terminie @
Jest jeszcze nadzieja. Trzymam kciuki zeby w końcu sie pokazaly te dwie kreseczki:)
A tak poza tym to czytałam historie dziewczyny której test nie wyszedł w dniu @, dopiero tydzień po byl pozytyw tak jak u Twojej kolezanki

To jeśli objawy utrzymują włącznie z wyższą temperaturą poprostu zrób betę po niej wszystko będzie wiadomo.Stresujesz się dodatkowo
Labolatoria Syneo są dziś otwarte możesz zrobić

reklama
A u mnie klapa. Dziś dostałam @. W 45dc. A w poniedziałek miałam test powtórzyć :( w środę była blada kreska a dziś ta małpa przyszła... No cóż trzeba się przygotować na ten cykl :)
:sad:No kochana do kolejnego cyklu -trzymaj się
Dlatego jestem przeciwniczką robienia testów przed@bo potem jest rozczarowanie

Do góry