Czy brałaś luteinę?
reklama
Zalało mnie. Mam dosc!!!!
@wygrywa kolejny raz ,ale nie tylko z Tobą.Bądź silna i zmotywowana na kolejny cykl
Bladzioch jestZobacz załącznik 773433 wstawiam dzisiejszy test. Czułość 20. 26dc i 12 dpo. Ledwo widoczna ale coś tam się pokazało.
Mnie cycki cały czas bolą i sutki... Mam cały czas podwyższona temperaturę i leci ze mnie biały śluz. Dziś 33 dc, 15dp...Hej kochana przykro mi bardzo ,ale widocznie franca nadejdzie
Trzeba nastawić się na kolejny cykl-sama nie będziesz ja też nici w tym cyklu
Cycki bolały cholernie a od wczoraj kompletnie nic, już wiem że znów niski progesteron we wtorek wizyta u gina
ja nawet nie testuję w tym cyklu,
Wczoraj rozmawiałam z koleżanką, która jest w 5 miesiącu ciąży i pocieszyla mnie bo jej test wyszedł pozytywny dopiero tydzień po terminie @
salatkaOwocowa
Fanka BB :)
Juz nie jest taka ledwo widoczna widze ja lepiej niż wczoraj. SuperZobacz załącznik 773433 wstawiam dzisiejszy test. Czułość 20. 26dc i 12 dpo. Ledwo widoczna ale coś tam się pokazało.
salatkaOwocowa
Jest jeszcze nadzieja. Trzymam kciuki zeby w końcu sie pokazaly te dwie kreseczkiMnie cycki cały czas bolą i sutki... Mam cały czas podwyższona temperaturę i leci ze mnie biały śluz. Dziś 33 dc, 15dp...
Wczoraj rozmawiałam z koleżanką, która jest w 5 miesiącu ciąży i pocieszyla mnie bo jej test wyszedł pozytywny dopiero tydzień po terminie @
A tak poza tym to czytałam historie dziewczyny której test nie wyszedł w dniu @, dopiero tydzień po byl pozytyw tak jak u Twojej kolezanki
Mnie cycki cały czas bolą i sutki... Mam cały czas podwyższona temperaturę i leci ze mnie biały śluz. Dziś 33 dc, 15dp...
To jeśli objawy utrzymują włącznie z wyższą temperaturą poprostu zrób betę po niej wszystko będzie wiadomo.Stresujesz się dodatkowo
Labolatoria Syneo są dziś otwarte możesz zrobić
salatkaOwocowa
Jak to? Przykro mi.A u mnie klapa. Dziś dostałam @. W 45dc. A w poniedziałek miałam test powtórzyć w środę była blada kreska a dziś ta małpa przyszła... No cóż trzeba się przygotować na ten cykl
Mam nadzieje ze w następnym cyklu juz nie przyjdzie
reklama
No kochana do kolejnego cyklu -trzymaj sięA u mnie klapa. Dziś dostałam @. W 45dc. A w poniedziałek miałam test powtórzyć w środę była blada kreska a dziś ta małpa przyszła... No cóż trzeba się przygotować na ten cykl
Dlatego jestem przeciwniczką robienia testów przed@bo potem jest rozczarowanie