reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witajcie dziewczyny. :-) :) Pisałam już na innym wątku staraczek,ale widzę,że tam jest rzadki odzew,także piszę tutaj. Gwoli ścisłości: jestem mamą 2 dzieci, 7-letniej córki i 15-miesięcznego syna (zaokrąglam,kwestia kilku dni) i właśnie niedawno postanowiliśmy z P. postarać się o trzecie dziecko. Już wcześniej był jakieś nieśmiałe plany,ale zawsze w ostatniej chwili "zwiewałam",czyli.... nie ma tematu,nie i koniec,nie damy rady,itp.
W tym wątku chyba nie pisałam ,a jeśli tak,to wybaczcie,ale nie pamiętam,z pewnością był to może 1 post. Czy mogłabym się przyłączyć do was,staraczek? Ostatnią @ miałam 19.08, teraz na dniach mam mieć kolejną, cykle z reguły 28-dniowe (a kiedyś bywało baaardzo różnie,nawet i 60-dniowe :oo:,dlatego o drugie dziecko staraliśmy się w efekcie praktycznie 2,5 roku). Mam 28 lat,mieszkamy w Niemczech.
Przyjmiecie mnie? :blink:
Witaj. Ja mam 30 i staramy się o drugie. Powodzenia!!

reklama
Dziękuję za miłe przyjęcie :tak:
Izabela90 rozumiem,że Ty też starasz się o trzecie,tak? Mogłabyś napisać coś więcej? Wybacz,ale musiałabym tonę postów chyba przekopać,żeby o każdej z was wiedzieć coś więcej. :no:

majka o ,widzę,że kolejna kobietka z marzeniem o trójeczce..no fajnie,faktycznie ;)
My akurat mieszkamy w Niemczech,ale generalnie Niemcy nie są tacy chętni do większej liczby dzieci. Najczęściej mają 1,góra 2. Oczywiście to nie reguła,ale jednak zauważalne zjawisko. :-) :)

Wydaje mi sie ze za szybko, no ale moze byc ze hormon moze juz urosnie i jednak wylapie....w kazdym razie jakich testow uzywacie?? 10 mlu czy lepsze 25-ki?? Bo duzo dziewczyn wlasnie chwali 25mlu

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
U mnie dziesiatki daja ciala. Obie ciaze najszybciej i najwyrazniej na 25;)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Karotka i nas w Polsce to też zauważalne zjawisko mało jest rodzin z trójką dzieci. Są ciężkie czasy kobiety muszą pracować, bo jedna pensja to za mało i stąd też chyba decyzja o trzecim dziecku nie jest łatwa. Kiedyś za czasów naszych mam bardzo wiele kobiet nie pracowało tylko wychowywały dzieci. Ja teraz staram się o drugie, jeśli zdrowie nam pozwoli to myślę że będzie czas jeszcze ns trzecie. Mam 28 lat więc troszkę czasu jest jeszcze na rodzenie dzieci.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję za miłe przyjęcie :tak:
Izabela90 rozumiem,że Ty też starasz się o trzecie,tak? Mogłabyś napisać coś więcej? Wybacz,ale musiałabym tonę postów chyba przekopać,żeby o każdej z was wiedzieć coś więcej. :no:
Cóżby tu napisać. Mam 26lat, Mam syna 9letniego i córkę 5letnia. Zapragnęłam mieć jeszcze jedno dzieciątko. No i od 3lat mieszkamy w Niemczech.

Spark u mnie to 13 dc kreski wyszły słabe ale są

Karotka witaj, dla mnie to będzie tez 3 dziecko :) Powiem ci tak mi jest bardzo trudno zdecydować bo rezygnuje tym samym z pracy, 7 lat studiów 13 lat praktyki zawodowej i muszę zrobić przerwe na min 2 lata, ale jak jej teraz nie zrobie to moze być za późno wiec ide na całość. Tak z mężem zartuje zę zawsze na 500+ możemy liczyć

reklama
No młodziutka,młodziutka. ;) Ale niczego nie żałuję,mam wspaniałego synka. :D
Super musisz być silna kobietką, dzieci są wspaniałe, więc na pewno nie ma czego żałować[emoji5]

Sylvia wytrzymaj chociaż do czwartku żeby test był bardziej wiarygodny. Mi też jest ciężko wytrzymać.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry