salatkaOwocowa
Fanka BB :)
zazdroszcze u mnie tylko swiatlo w lodowceod stolu nie bede w stanie wstac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zazdroszcze u mnie tylko swiatlo w lodowceod stolu nie bede w stanie wstac
pewnie ze tak...No ale lepiej nie fundowac sobie dużych wstrzasow :-)
o nie, nie, nie nie chce tego sluchacPogoda z nad morza - ledwo 20 stopni, troszkę słońca, opalenizną nie grozi
u mnie na tescie o mniejszej czulosciZnowu mam szaleństwo. Muszę czekać do wtorku.
Oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam dziś test o czułości 10 mlU. I nic.
Mdłości jak przed poprzednią @. Kłucie w jajniku z którego było owulka.
Czy te testy o niskiej czułości w ogóle mają sens?
Robiłaś przez terminem @ czy wcześniej?u mnie na tescie o mniejszej czulosci
wyszla mocniejsza kreska niz o wiekszej. O mniejszej robilam po poludniu w srode a o wiekszej rano w piatek...Tyle ze byly to testy innej firmy
pozniej. Zrobilam w 34 dc. Tylko ze ja nie bylam na 100 procent pewna kiedy byla owulacja bo mam nieregularne. Obstawialam ze byla wtedy co myslalam albo jestem jeszcze przed i tak na pale zrobilam test i wyszly dwie krechy...
Gratuluję jeszcze raz [emoji4] ja miałam owulacje około 9 dni temu. Poczekam cierpliwie...pozniej. Zrobilam w 34 dc. Tylko ze ja nie bylam na 100 procent pewna kiedy byla owulacja bo mam nieregularne. Obstawialam ze byla wtedy co myslalam albo jestem jeszcze przed i tak na pale zrobilam test i wyszly dwie krechy...
Odwołuję! Jest pięknie, kurde żebym wiedziała że tak się rozpogodzi sama pojechałabym na plażę U mnie gorąc to tam pewnie też...o nie, nie, nie nie chce tego sluchac
musi byc cieplo!
jak ja pierwszy raz robilam test (negatywny) to bylo ok 11 dni po owulacji wiec jest u Ciebie nadziejaGratuluję jeszcze raz [emoji4] ja miałam owulacje około 9 dni temu. Poczekam cierpliwie...
Głównie walczę z samą sobą. Niepokojem, mdlosciami. Od wczoraj sennoscia. I każdy z tych symptomow to może być moja psycha, bo tak reaguje na dłuższe napięcie.
Dzięki salatka że odpisalas. Miło z kimś zamienić słowo. Bliskim się nawet nie chwalę staraniami żeby nie było pytań..
Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom