reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Znowu mam szaleństwo. Muszę czekać do wtorku.
Oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam dziś test o czułości 10 mlU. I nic.
Mdłości jak przed poprzednią @. Kłucie w jajniku z którego było owulka.
Czy te testy o niskiej czułości w ogóle mają sens?

Znowu mam szaleństwo. Muszę czekać do wtorku.
Oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam dziś test o czułości 10 mlU. I nic.
Mdłości jak przed poprzednią @. Kłucie w jajniku z którego było owulka.
Czy te testy o niskiej czułości w ogóle mają sens?
u mnie na tescie o mniejszej czulosci
wyszla mocniejsza kreska niz o wiekszej. O mniejszej robilam po poludniu w srode a o wiekszej rano w piatek...Tyle ze byly to testy innej firmy

pozniej. Zrobilam w 34 dc. Tylko ze ja nie bylam na 100 procent pewna kiedy byla owulacja bo mam nieregularne. Obstawialam ze byla wtedy co myslalam albo jestem jeszcze przed i tak na pale zrobilam test i wyszly dwie krechy...
Gratuluję jeszcze raz [emoji4] ja miałam owulacje około 9 dni temu. Poczekam cierpliwie...

Głównie walczę z samą sobą. Niepokojem, mdlosciami. Od wczoraj sennoscia. I każdy z tych symptomow to może być moja psycha, bo tak reaguje na dłuższe napięcie.

Dzięki salatka że odpisalas. Miło z kimś zamienić słowo. Bliskim się nawet nie chwalę staraniami żeby nie było pytań..

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gratuluję jeszcze raz [emoji4] ja miałam owulacje około 9 dni temu. Poczekam cierpliwie...

Głównie walczę z samą sobą. Niepokojem, mdlosciami. Od wczoraj sennoscia. I każdy z tych symptomow to może być moja psycha, bo tak reaguje na dłuższe napięcie.

Dzięki salatka że odpisalas. Miło z kimś zamienić słowo. Bliskim się nawet nie chwalę staraniami żeby nie było pytań..

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
jak ja pierwszy raz robilam test (negatywny) to bylo ok 11 dni po owulacji wiec jest u Ciebie nadzieja:)
Ja tez nikomu nie mowilam ze sie staram... Na co mi to... Nawet rodzicom nie mam zamiaru powiedziec o ciazy dopoki sami nie zobacza...
Tesciowie sie dowiedza napewno w tym tyg bo z nimi jedziemy na wczasy... Oni i tak by sie domyslili, wiem ze bardzo nam kibicuja... W koncu my mamy dziecko na cmentarzu a oni wnusia...

Do góry