reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

hej dziewczyny, witam nowe staraczki :) My dopiero od dwóch godzin w domu. Byliśmy 4dni w górach gdzie mieliśmy mielismy pokój w takim hotel gdzie zasięgu nie było. To się nazywa odwyk od tel i internetu :)
Termin @ wypadał na 13.08
ale coś się trochę ociąga. obstawiam że przez zmianę klimatu bo coś mnie ciągnie brzuch cały czas.
Tyś jeszcze nie testowała???!!!! Dawaj tu zdjęcie dwóch krech! [emoji4] [emoji4] [emoji4]

reklama
hej dziewczyny, witam nowe staraczki :) My dopiero od dwóch godzin w domu. Byliśmy 4dni w górach gdzie mieliśmy mielismy pokój w takim hotel gdzie zasięgu nie było. To się nazywa odwyk od tel i internetu :)
ale coś się trochę ociąga. obstawiam że przez zmianę klimatu bo coś mnie ciągnie brzuch cały czas.
Popieram przedmówczynie! dawaj tu testa!! :)

Dzień dobry dziewczyny. I po długim weekendzie :-( ja dzisiaj 13 dc więc intensywne starania trwają :-D
Pytanie do Was...czy po boboseksach leżycie pupkami do góry? Pamiętam że jak chciałam zajść w pierwszą ciążę to leżałam z 30 min po, tylkiem w górę żeby wszystko zostało tam gdzie miało zostać, i wtedy udało się za pierwszym razem, nie wiem ile było w tym zasługi mojej metody:p
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie raz juz tak lezałam, ale nic to nie dało, dalej jestem wsrod staraczek :)

Pewnie przez weekend cos mi umknęło co mialam zaktualizować w tabelce, także spójrzcie jeszcze raz i dajcie znać komu cos poprawić, kogo dopisać, kogo przenieść!

upload_2016-8-16_8-43-55.png

Załączniki

• upload_2016-8-16_8-43-55.png
    upload_2016-8-16_8-43-55.png
    30,3 KB · Wyświetleń: 341
Pewnie przez weekend cos mi umknęło co mialam zaktualizować w tabelce, także spójrzcie jeszcze raz i dajcie znać komu cos poprawić, kogo dopisać, kogo przenieść!

Zobacz załącznik 767796
To tak przy okazji jak będziesz kogoś dopisywać to Jak możesz to Mi nick popraw bo literówka się wkradła :) - Miciurka nie MAciurka - dzieki !

Ann - jeszcze Cię nie podkusiło żeby testować :) !!

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, my też już zaczęliśmy starania w dlugi weekend i będziemy się starać co dwa dni do końca tygodnia :)

Wiecie może jak zwiększyć ilość sluzu? Trochę mnie wysuszyly globulki przeciwgrzybicze :(
Biegnij do sklepu po test i pokazuj
Dzień dobry dziewczyny. I po długim weekendzie :-( ja dzisiaj 13 dc więc intensywne starania trwają :-D
Pytanie do Was...czy po boboseksach leżycie pupkami do góry? Pamiętam że jak chciałam zajść w pierwszą ciążę to leżałam z 30 min po, tylkiem w górę żeby wszystko zostało tam gdzie miało zostać, i wtedy udało się za pierwszym razem, nie wiem ile było w tym zasługi mojej metody:p

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja przy pierwszej ciąży byłam przekonana że za pierwszym razem się nie uda i zrobiłam wszystko żeby było im najtrudniej bo staraliśmy się o dziewczynkę, był jeden sex 4 dni przed owulacja (tak na pałę wyznaczoną z kalkulatora w necie) bez orgazmu i od razu wstałam. I dziś mam pięknego synka. Myślę że jak ma zaskoczyć to zaskoczy, a może nawet lepiej poczekać dodatkowy miesiąc na tego najlepszego plemnika, żeby wszystko potem było super.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Zobacz załącznik 767796
No to ja poproszę o zmianę. @Wredna przyszła wczoraj wieczorem a więc jakieś 3 dni za wcześnie. [emoji54]

Nowe dane:
12.09 i 4 cykl starań

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry