reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Właśnie siedzę schowana w toalecie w pracy i juz padam na twarz...miałabym okazję zrobić sobie bete wcześniej ale nie ma sie tutaj kogo spytać o wymknoecie się oznacza samobójstwo.
Niestety....takie relacje chore.
Pójdę dzisiaj zaraz po pracy na powtórkę bety i może bete miała dzisiaj wynik ostatnio też tak było. ..nie ma znaczenia czy rano czy popołudniu? Stężenie hormonu jest takie samo prawda?
Czuje ze jest dobrze, musi być! Od niedzieli mam zawroty głowy takie krótkotrwałe. ..
Nie wiem co jest oby to był jeden z objawów.
Juz nie mam siły na nic dzisiaj a tu dopiero 10 :-(
Dyrekcji jeszcze nie ma więc nie ma się jak usprawiedliwić ze mi ciężko robić. ..
Trzymajcie kciuki proszę Was...

reklama
Dzień dobry dziewczyny. I po długim weekendzie :-( ja dzisiaj 13 dc więc intensywne starania trwają :-D
Pytanie do Was...czy po boboseksach leżycie pupkami do góry? Pamiętam że jak chciałam zajść w pierwszą ciążę to leżałam z 30 min po, tylkiem w górę żeby wszystko zostało tam gdzie miało zostać, i wtedy udało się za pierwszym razem, nie wiem ile było w tym zasługi mojej metody:p

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie tez dzisiaj 13dc [emoji41] i od wczoraj duzo wiecej śluzu oraz od czasu do czasu pobolewa podbrzusze albo czasem daje o sobie znac jajnik :D ja wlasnie po sexach leże 10/15 min z nogami na scianie ale jak potem ide do kibelka to i tak mam wrazenie ze wszystko sie ze mnie wylewa :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie siedzę schowana w toalecie w pracy i juz padam na twarz...miałabym okazję zrobić sobie bete wcześniej ale nie ma sie tutaj kogo spytać o wymknoecie się oznacza samobójstwo.
Niestety....takie relacje chore.
Pójdę dzisiaj zaraz po pracy na powtórkę bety i może bete miała dzisiaj wynik ostatnio też tak było. ..nie ma znaczenia czy rano czy popołudniu? Stężenie hormonu jest takie samo prawda?
Czuje ze jest dobrze, musi być! Od niedzieli mam zawroty głowy takie krótkotrwałe. ..
Nie wiem co jest oby to był jeden z objawów.
Juz nie mam siły na nic dzisiaj a tu dopiero 10 :-(
Dyrekcji jeszcze nie ma więc nie ma się jak usprawiedliwić ze mi ciężko robić. ..
Trzymajcie kciuki proszę Was...
mozesz pojsc o jakiejkolwiek godzinie...
Musi byc dobrze i bedzie i to super ze tak myslisz:)
a zawroty glowy to objaw ciazy. Ja we wszystkich mialam zawroty, nie moglam chodzic nawet bo bylo mi slabo. Mysle ze dopoki nie mdlejesz to jest ok, ale najlepiej zapytaj swojego lekarza, zebys byla spokojna

Czesc dziewczynki ;) , ja dzis powtorzylam test po 4 dniach i nadal ta druga kreseczka taka slaba.....i nadal nie wiem czy sie juz moge cieszyc.....

reklama
Do góry