reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
mozesz pojsc o jakiejkolwiek godzinie...
Musi byc dobrze i bedzie i to super ze tak myslisz:)
a zawroty glowy to objaw ciazy. Ja we wszystkich mialam zawroty, nie moglam chodzic nawet bo bylo mi slabo. Mysle ze dopoki nie mdlejesz to jest ok, ale najlepiej zapytaj swojego lekarza, zebys byla spokojna
Juz byłam, jednak się wymknelam :-) o 1 może trochę później wyniki...Trzymajcie kciukiiii! !!! Boje sie

reklama
Co się dzieje? Wyrzuć to z siebie Kochana[emoji5]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Gdzie mam dojechać i utulić?

W sumie to nic sie nie dzieje. Jestem w garacej wodzie kapana i zawsze chce wszystko na juz i na teraz a tak sie nie da przeciez. Wiem przeciez a i tak sie zloszcze.
Do tego nie umiem sie zmusic do nauki holenderskiego :( no za chol*ere nie potrafie sie przekonac do tego jezyka i przez to tez zloszcze sie na siebie :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry