moglas poczekac do terminu ehh, ah ta nasza kobieca cierpliwoscNie wiem jak u mnie z regularnoscia [emoji4]to był pierwszy cykl w którym robiłam testy owu i wypadało mniej więcej na 14 dzień cyklu.no nic zobaczymy. Powtórzę jeszcze test za 2 dni. Ale nie liczę na cud.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ann89
Fanka BB :)
o to identycznie jak u mnie. Tylko zabieg miałam 2tyg temu.To byla moja trzecia ciaza. Pierwsza poroniona, druga szczesliwie donoszona no i trzecia puste jajo. Jesli zajde w ciaze jeszcze to bedzie moja czwarta. Mam nadzieje ze szczesliwa i pewnie ostatnia
następna musi być ta szczęśliwa innych opcji nie ma wakacyjne miesiące będą nasze ;p
Spark 3mam baaardzo mocno kciuki co to za egz?
Lux z każdym miesiącem będziesz się lepiej czuć. No może w ostatnich tygodniach już będziesz miała dość' jeszcze chwila i poczujesz pierwsze ruchy maleństwa <3
Siwa spoko oko mi w drugiej ciąży 2dni przed @ wySzedł negatyw a dzień po terminie bladzioch. Czekaj do terminu
Ostatnia edycja:
Spark
Nie nie sądzę, wczoraj robiłam test. Dzisiaj 30dcOoo to może jednak :-)
Macie jakieś sprawdzone testy z allegro?
Spark
Co tam dobrego będziesz jadła ?Boziu jak ja marze by jechac do domku, a mam dzis taki pyszny obiadek miami!!!!!
Ja dzisiaj polędwiczki i szparagi, mr.
mam kluchy szare z cebulka i kapustke, moglabym to jesc co drugi dzien, w ciazy na mieso nie moge patrzecCo tam dobrego będziesz jadła ?
Ja dzisiaj polędwiczki i szparagi, mr.
No to mnie pocieszylas Ann [emoji11] jest jeszcze nadzieja. Następnym razem (o ile taki będzie) powiem mężowi żeby schował mój arsenał testów i dał mi dopiero w dniu spodziewanej @.o to identycznie jak u mnie. Tylko zabieg miałam 2tyg temu.
następna musi być ta szczęśliwa innych opcji nie ma wakacyjne miesiące będą nasze ;p
Lux z każdym miesiącem będziesz się lepiej czuć. No może w ostatnich tygodniach już będziesz miała dość' jeszcze chwila i poczujesz pierwsze ruchy maleństwa <3
Siwa spoko oko mi w drugiej ciąży 2dni przed @ wySzedł negatyw a dzień po terminie bladzioch. Czekaj do terminu
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Spark
o to identycznie jak u mnie. Tylko zabieg miałam 2tyg temu.
Dziękio to identycznie jak u mnie. Tylko zabieg miałam 2tyg temu.
Egzamin kwalifikacji zawodowej:
o to identycznie jak u mnie. Tylko zabieg miałam 2tyg temu.
Egzamin kwalifikacji zawodowej: swiadczenie usług opiekuńczych i wspomaganie rozwoju małego dziecka
Oj dziewczyny mam dzisiaj takiego lenia ze masakra. Nic mi się niechce. Dwa kosze prania do prasowania stoją juz tydzień, niewiem jak się do tego zabrać. Pogoda straszna znów będzie padac. Coś czuje ze lata nie będzie . Z chęcią bym się położyła, ale za chwilkę musze lecieć po synka do szkoly. Dzisiaj ostatni dzień, jutro odbiór świadectwa i ma już wakacje. Córcia jeszcze 2 tyg do przedszkola.
reklama
Ok działo się u Ciebie! Oby teraz @ nie przyszła!!!Dzień dobry dziewczyny
Miałam miałam, nawet 3 razy razy ale potem przyszła @. Podejrzewam że to mogła być biochemiczna.
Próbuje dalej [emoji4]
A co u mnie? Biegam od pracy do pracy, cały czas coś.
Ostatnio mój partner połamal sobie nogę w kolanie i cala w gipsie wiec nie za ciekawie.
Ale po burzy zawsze słońce, ja się nie załamuje [emoji4]
Poza tym miałam awarie telefonu. Można było do mnie dzwonic, pisać i tak nic nie działało [emoji4]
Miłego dnia dla was. Ja pije poranna kawę [emoji4]
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Nie strasz Lux!!!!!!!hej laski, umieram dzis, rano byla tragedia, to gowno prawda, ze jak sie wejdzie w 4 miesiac to mdlosci miaja
Nie jesteś kochana po prostu tabelka na 1 stronie mogę edytować tylko z kompa nie wiedzieć dlaczego. Na b ierzaco wrzucam i poprawiamdlaczego jestem w poczekalni????
Trzymam kciuki!!!No niestety. Ale moze niedlugo przeniose sie na watek ciazowy i zajrze do Was zeby sie pochwalic
Zasickam z całych sił!!! Powodzenia kochana!A dzisiaj trzymajcie za mnie kciuki, mam praktyczny egzamin kwalifikacji zawodowej....:/ umieram że strachu
Głowa do góry! ! Póki @ nie M jest nadZieja!Dla mnie chyba w tym cyklu już nie zaswieci [emoji54] nie wytrzymalam i zrobiłam dziś test. 2 dni do terminu @ i jedna kreska. Myślę że to się nie zmieni już. Trudno ale nie ma tego złego.... kolejne staranka przed nami. W tym cyklu spróbuję tego kalendarzyka Link do: Kalendarz dni plodnych - Kalendarz planowania dziecka
Ja właśnie objadlam się klusek śląskich z mieskiem wolowym. Pyyyyycha pogoda w miarę... tobie ostatnie porządki przed wyjazdem chłopców na wakacje... w czwartek ich zawozimy... znowu będzie cicho w domu.... Ale dam radę