reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie wiem jak u mnie z regularnoscia [emoji4]to był pierwszy cykl w którym robiłam testy owu i wypadało mniej więcej na 14 dzień cyklu.no nic zobaczymy. Powtórzę jeszcze test za 2 dni. Ale nie liczę na cud.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
moglas poczekac do terminu ehh, ah ta nasza kobieca cierpliwosc

reklama
To byla moja trzecia ciaza. Pierwsza poroniona, druga szczesliwie donoszona no i trzecia puste jajo. Jesli zajde w ciaze jeszcze to bedzie moja czwarta. Mam nadzieje ze szczesliwa i pewnie ostatnia:)
o to identycznie jak u mnie. Tylko zabieg miałam 2tyg temu.
następna musi być ta szczęśliwa innych opcji nie ma :) wakacyjne miesiące będą nasze ;p

Spark 3mam baaardzo mocno kciuki :) co to za egz?

Lux z każdym miesiącem będziesz się lepiej czuć. No może w ostatnich tygodniach już będziesz miała dość':) jeszcze chwila i poczujesz pierwsze ruchy maleństwa <3

Siwa spoko oko mi w drugiej ciąży 2dni przed @ wySzedł negatyw a dzień po terminie bladzioch. Czekaj do terminu :)

Ostatnia edycja:
następna musi być ta szczęśliwa innych opcji nie ma :) wakacyjne miesiące będą nasze ;p

Lux z każdym miesiącem będziesz się lepiej czuć. No może w ostatnich tygodniach już będziesz miała dość':) jeszcze chwila i poczujesz pierwsze ruchy maleństwa <3

Siwa spoko oko mi w drugiej ciąży 2dni przed @ wySzedł negatyw a dzień po terminie bladzioch. Czekaj do terminu :)
No to mnie pocieszylas Ann [emoji11] jest jeszcze nadzieja. Następnym razem (o ile taki będzie) powiem mężowi żeby schował mój arsenał testów i dał mi dopiero w dniu spodziewanej @.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki :)
Egzamin kwalifikacji zawodowej:

Egzamin kwalifikacji zawodowej: swiadczenie usług opiekuńczych i wspomaganie rozwoju małego dziecka :)

Oj dziewczyny mam dzisiaj takiego lenia ze masakra. Nic mi się niechce. Dwa kosze prania do prasowania stoją juz tydzień, niewiem jak się do tego zabrać. Pogoda straszna znów będzie padac. Coś czuje ze lata nie będzie . Z chęcią bym się położyła, ale za chwilkę musze lecieć po synka do szkoly. Dzisiaj ostatni dzień, jutro odbiór świadectwa i ma już wakacje. Córcia jeszcze 2 tyg do przedszkola.

reklama
Dzień dobry dziewczyny
Miałam miałam, nawet 3 razy razy ale potem przyszła @. Podejrzewam że to mogła być biochemiczna.

Próbuje dalej [emoji4]

A co u mnie? Biegam od pracy do pracy, cały czas coś.
Ostatnio mój partner połamal sobie nogę w kolanie i cala w gipsie wiec nie za ciekawie.
Ale po burzy zawsze słońce, ja się nie załamuje [emoji4]
Poza tym miałam awarie telefonu. Można było do mnie dzwonic, pisać i tak nic nie działało [emoji4]
Miłego dnia dla was. Ja pije poranna kawę [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Ok działo się u Ciebie! Oby teraz @ nie przyszła!!!
hej laski, umieram dzis, rano byla tragedia, to gowno prawda, ze jak sie wejdzie w 4 miesiac to mdlosci miaja :wściekła/y:
Nie strasz Lux!!!!!!!
dlaczego jestem w poczekalni???? :p
Nie jesteś kochana ;) po prostu tabelka na 1 stronie mogę edytować tylko z kompa nie wiedzieć dlaczego. Na b ierzaco wrzucam i poprawiam ;)
No niestety. Ale moze niedlugo przeniose sie na watek ciazowy i zajrze do Was zeby sie pochwalic:)
Trzymam kciuki!!!
A dzisiaj trzymajcie za mnie kciuki, mam praktyczny egzamin kwalifikacji zawodowej....:/ umieram że strachu
Zasickam z całych sił!!! Powodzenia kochana!
Dla mnie chyba w tym cyklu już nie zaswieci [emoji54] nie wytrzymalam i zrobiłam dziś test. 2 dni do terminu @ i jedna kreska. Myślę że to się nie zmieni już. Trudno ale nie ma tego złego.... kolejne staranka przed nami. W tym cyklu spróbuję tego kalendarzyka Link do: Kalendarz dni plodnych - Kalendarz planowania dziecka
Głowa do góry! ! Póki @ nie M jest nadZieja!

Ja właśnie objadlam się klusek śląskich z mieskiem wolowym. Pyyyyycha ;) pogoda w miarę... tobie ostatnie porządki przed wyjazdem chłopców na wakacje... w czwartek ich zawozimy... znowu będzie cicho w domu.... Ale dam radę ;)

85993e3kbt9gkxpn.png

Do góry