reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hihihi...w sumie to w tym cyklu my tez nie staramy sie no bo akurat te dni wypadają jak mojego męża nie ma ale i tak sobie pouzywamy.... ;)

Witam wszystkich...Oj dawno mnie nie było. ..praca dom praca...straszne jak ja znajdę czas ba dziecko :O dopiera teraz to sobie uświadomiłam ...chyba będę musiała ostro zwolnić...ale póki co bez zmian a przynajmniej do momentu aż stanie się cud i będę w ciąży ;) czy może mi ktoś w skrócie powiedzieć co się działo przez te 4 dni bo chyba tak długo mnie nie było. ... :(

Mnie nie bylo dluzej...chorobsko zwalilo mnie z nog i nie dawalam rady nawet czytac na biezaco.

U mnie chyba wreszcie pierwszy normalnie wygladajacy cykl od odstawienia antykoncepcji takze 3majcie kciuki :):):):)
Oby w maju malpiszon nie przyszedl :):):):)

Moj K tak sobie wzial to serca starania, ze dzisiaj rano bylo przytulanko :D wczoraj wieczorem padlismy na paszcze i zasnelismy a dzisiaj chcial nadrobic :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kobitki kochane w pracy mega jazda, więc padam z nóg! Zmykam do łóżeczka, bo jutro bardzo ważny dzień i muszę być w formie.
Melduję tylko, że plamienie już się zaczęło, więc pewnie jutro @się rozkręci. Ściskam was wszystkie mocno!

Mamuniol to kiedy wracacie do staranek?

Zalezy jak yeraz bedzie z cyklem. Jesli wypadnie w miare normalnie czyli 28-29 dni to moze juz w przyszlym zadzialamy. Najpozniej w tym czerwcowym[emoji1] ja tylko obawialam sie tego okresu miedzy 7-11 tc. W poprzediej mialam krwotok i musialam troche polezec a podroz daleka i meczaca wiec stwierdzilam ze nie ma co sie narazac. Cale dolegliwosci ciazoweu mnie przynaj mnien tez nie sprzyjaja rozrywkowemu stylowi wakacyjnemu[emoji12] polowe dnia mnie mdli a druga polowe przesypiam[emoji1]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś przyszła jak w zegarku @.Cykl 26- dniowy.
Mamusiol my tez odpuszczamy- w czerwcu jedziemy na wczasy i ślub mojego brata.Nie wiemy nawet czy wrócimy do staranek.Dochodzi do nas ze chyba nam dane jest 1 dziecko.Drugie straciliśmy i nic i nikt nam go nie wróci, nawet następna ciaza.

Lux tymi mdlosciami się nie przejmuj.Ja w pierwszej ciazy nie miałam dużych a ciąża rozwijała się znakomicie. A w drugiej miałam mega mdłości i to w czasie gdy chodziłam z obumarla ciaza przez 3 tyg.
Będzie wszystko dobrze.

Zalezy jak yeraz bedzie z cyklem. Jesli wypadnie w miare normalnie czyli 28-29 dni to moze juz w przyszlym zadzialamy. Najpozniej w tym czerwcowym[emoji1] ja tylko obawialam sie tego okresu miedzy 7-11 tc. W poprzediej mialam krwotok i musialam troche polezec a podroz daleka i meczaca wiec stwierdzilam ze nie ma co sie narazac. Cale dolegliwosci ciazoweu mnie przynaj mnien tez nie sprzyjaja rozrywkowemu stylowi wakacyjnemu[emoji12] polowe dnia mnie mdli a druga polowe przesypiam[emoji1]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Czuje w kosciach, ze zmiana klimatu i wakacyjny relaks przyniosa Wam 2 kreseczki :)
Co druga tutaj zaciazyla wlasnie dzieki wrzuceniu na luz :)

Jeszcze nigdy tak sie nie cieszylam z upierdliwego klucia jajnika :D
Testowanko wypada mi na 13 maja. Kurcze ale bym chciala mamci zrobic prezent na Dzien Matki.

reklama
Hej Laski :) Rower został zakupiony i zajął miejsce przed telewizorem... Muszę tylko wymyślic coś poddupnego, bo siodełka tak mi się wżyna, że dzisiaj nie mogłam usiąść normalnie na tyłku po krótkiej sesji.

Mój organizm tak się zbuntował w tym cyklu, że nawet budzik ustawiony na maxa nie jest w stanie mnie obudzić na mierzenie temperatury. W tym cyklu udało mi się ją zmierzyć... 3x. Śpię zbyt mocno i zbyt długo. Nie jestem w stanie z tym walczyć...

Dalej piję moje mega superanckie soki świeżo wyciskane. Może dzięki temu przestaną mi tak lecieć włosy.

No i standardowo już nie jestem w stanie Was nadrobić ani fizycznie, ani psychicznie. Wybaczcie, że nie odniosę się do tego, co napisałyście... Bardzo bym chciała, ale obecnie jestem w takim stanie, że chyba po prostu nie mogę... Przepraszam...

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry