reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Czesc Dziewczyny[emoji4] świeta, swieta i juz czlowiek w pracy siedzi[emoji26][emoji26][emoji26] Ciezko bylo dzisiaj wstac o 5 rano[emoji3] ja melduje sie w 26 dc i dzis oczekuje przybycia @...juz chyba nadciaga bo brzuch mocno boli[emoji24][emoji24][emoji24]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam 31 dc, 11 dpo... biel wizira :(
1514363022-237111ec5b9c4c90-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc Dziewczyny[emoji4] świeta, swieta i juz czlowiek w pracy siedzi[emoji26][emoji26][emoji26] Ciezko bylo dzisiaj wstac o 5 rano[emoji3] ja melduje sie w 26 dc i dzis oczekuje przybycia @...juz chyba nadciaga bo brzuch mocno boli[emoji24][emoji24][emoji24]

:*

Witajcie kochanienkie po świętach nie mialam czasu nic pisać ale właśnie nadrobilam zaległości, idę zaraz do jakiegoś? rodzinnego po zwolnienie bo mój gin ma urlop. W mojej pracy dużo dzwigam a Poza tym od jutra zaczynam nocki jestem po stracie i nie chce narażać kolejnej ciąży w żaden sposób mam w nosie to ze ktoś za mnie będzie musiał pracować. ..zawsze o to się martwilam tylko zastanawiam się czy powiedzieć szefowi cala prawdę ze jestem w ciąży potwierdzonej tylko przez test ciążowy czy tylko powiedzieć ze mam zwolnienie. ?

Witajcie kochanienkie po świętach nie mialam czasu nic pisać ale właśnie nadrobilam zaległości, idę zaraz do jakiegoś? rodzinnego po zwolnienie bo mój gin ma urlop. W mojej pracy dużo dzwigam a Poza tym od jutra zaczynam nocki jestem po stracie i nie chce narażać kolejnej ciąży w żaden sposób mam w nosie to ze ktoś za mnie będzie musiał pracować. ..zawsze o to się martwilam tylko zastanawiam się czy powiedzieć szefowi cala prawdę ze jestem w ciąży potwierdzonej tylko przez test ciążowy czy tylko powiedzieć ze mam zwolnienie. ?
Ja tez jestem zdania, ze zdrowie dziecka jest najwazniejsze!!! To wlasciwie jedyna szansa wykorzystac to, ze zus zdziera z nas co miesiac pieniadze wiec niech placi kiedy jestesmy w ciazy [emoji13]

reklama
Do góry