reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Część i czołem po dość długiej nieobecności (toż to z 8 dni :o ), nadrobilam Was trochę, ale nie do końca mi się udało :) Izabela ja pewnie bym już dzisiaj testowala 5 różnymi testami gdybym miała taką sytuację :p Kotek w Twoim przypadku też pewnie już bym była po wszystkim:p
No, ale ja w Tym miesiącu nie muszę się martwić o testowanie :)
Hej, też w tym miesiącu wyluzowałaś? :-)

reklama
witam się i ja
dziś byłam pierwszy dzień w pracy po urlopie i już zapomniałam że miałam wolne:/
kupa zaległości, pełna skrzynka maili... ech... szara rzeczywistość...
jakoś tak opadłam z sił... kolejna 1 kreska na teście owulacyjnym...

Mam do Was pytanie: czy macie prawo jazdy, jeśli tak, to czy lubicie prowadzić auto?
Ja panicznie boję się jeździć i o to co jakiś czas kłócimy się z M : ( Przez to, że nie jeżdżę, M dawno temu powiedział, że nie będzie drugiego dziecka, bo logistycznie sobie nie poradzimy. Niby zmienił zdanie, ale wczoraj wrócił do tematu i spytał kiedy zacznę jeździć. Noi się pokłóciliśmy
smilie2.gif

A tu dni płodne.....

Mam mega blokadę. Prawko zrobiłam jak Ola miała 9 miesięcy. Zdałam za pierwszym razem. Ale od tamtej pory prawie wogóle nie jeżdżę
smilie2.gif

witam się i ja
dziś byłam pierwszy dzień w pracy po urlopie i już zapomniałam że miałam wolne:/
kupa zaległości, pełna skrzynka maili... ech... szara rzeczywistość...
jakoś tak opadłam z sił... kolejna 1 kreska na teście owulacyjnym...

Mam do Was pytanie: czy macie prawo jazdy, jeśli tak, to czy lubicie prowadzić auto?
Ja panicznie boję się jeździć i o to co jakiś czas kłócimy się z M : ( Przez to, że nie jeżdżę, M dawno temu powiedział, że nie będzie drugiego dziecka, bo logistycznie sobie nie poradzimy. Niby zmienił zdanie, ale wczoraj wrócił do tematu i spytał kiedy zacznę jeździć. Noi się pokłóciliśmy
smilie2.gif

A tu dni płodne.....

Mam mega blokadę. Prawko zrobiłam jak Ola miała 9 miesięcy. Zdałam za pierwszym razem. Ale od tamtej pory prawie wogóle nie jeżdżę
smilie2.gif

Ja mam od 10 lat, wg nie jezdze a maz powiedzial ze mi kupi jak bedzie dzidzia[emoji23][emoji23] to mu powiedzialam ze chyba ocipial ze tak z dnia na dzien mu wsiade i podaje zwlaszcza z dzieckiem w srodku.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Prawko mam od 4 lat ;) . I codziennie autem jeżdżę, niestety prace mam 50 km od domu wiec musze dojeżdżać. Na początku bałam się jeździć autem ale z czasem wszystko przeszło ;) . Niestety mąż nie ma prawa jazdy.....

Kulka gratki!!! :*:*:* przytulam! :)

Dziewczyny.... od dzisiaj mam jakieś lekko brązowe plamienia... z ciągnącymi niteczkami - ktoras przechodziła kiedyś takie coś? ;) dzisiaj 11dc
Może to być plamienie okoloowulacyjne. Ja nie miałam, ale tutaj dziewczyny miały :)

reklama
Hej, też w tym miesiącu wyluzowałaś? :-)
Hej, taaak, i to tak konkretnie:D nie liczyłam, nie analizowalam, nie mierzylam temp. Ani też nie testowalam owulacyjnymi:) wiem, że nie kochalalismy się w owulacje ale wcale tego nie chciałam, chciałam robić to kiedy mamy ochotę :D uhh jaki to daje luz psychiczny :)
Inga Ty rozumiem też odpoczywalas ?

Do góry