Dagaa11
Fanka BB :)
U mnie tez, czekam tylko na 23 az.moj wroci z pracy zeby go wykorzystacU mnie jest mega ochota na przytulanki dziś... Hmmm [emoji4]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tez, czekam tylko na 23 az.moj wroci z pracy zeby go wykorzystacU mnie jest mega ochota na przytulanki dziś... Hmmm [emoji4]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój wróci 22.20 [emoji4] też go wykorzystam do samego końca [emoji3][emoji3][emoji3]U mnie tez, czekam tylko na 23 az.moj wroci z pracy zeby go wykorzystac
Ja mam dziś 9dc śluz mleczny gęsty i prawy jajnik daje się wyznaki dość mocno.Hej kochana, ale Ci zazdriszcze tak szybkiej owulki ja dzisiaj 16 dc a kreska mam taka jak ty w 9... dalej czekam, choc sluz plodny juz sie pojawil
Najwazniejsze, ze sie daja wykorzystywacOj biedne te chłopy non stop wykorzystywani
No i bylam dzis u nowego endokrynologa. Bardzo pozytywnie jestem zaskoczona. Musze uregulowac hormony tarczycy i moze wkoncu sie uda zaciazyc
Mi zostalo kilka ostatnich testow.. mam nadzieje, ze juz nie bede musiala kuupic kolejnychJakie masz TSH?
Przyszły moje testy owu z Allegro
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczna ....[emoji7][emoji7]Taką sukienkę zamówiłam na cywilny. Będzie ??
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom