Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój niby też zawsze chce ale jak juz wiedział że sie staramy to za którymś razem był na nie bo ja juz czesciej chciałam niż zwykle i poczuł presję. oDpuściłam i na drugi dzień sam mnie dopadł heheNie cisnę męża on zawsze chce
Jak już kupisz to siknij[emoji14]Tylko go kupie :-)
Mój niby też zawsze chce ale jak juz wiedział że sie staramy to za którymś razem był na nie bo ja juz czesciej chciałam niż zwykle i poczuł presję. oDpuściłam i na drugi dzień sam mnie dopadł hehe
Ja w ciąży libido miałam minus 10 hehe a do tego tak tam mi się jakoś ciasno zrobiło jakby mi mąż trzy razy urósł. Na szczęście męża ciążówki też nie kręcą więc po prostu z ulgą odpuscilismy ten temat. Po porodzie wszystko wrøcilo do normy.Mój też zawsze na ochotę ale gorzej że mną.ja mam libido równe 0 no może 0,5