Kacha ja tez tak mialam ze myslalam o problemach, i wtedy nic nie wychodzilo, az ktoregos dnia mysle sobie nie....dzisiaj pelen luz co ma byc to bedzie korzystam z przyjemnosci i nie zamierzam sie niczym zamartwiac tylko totalny luz....i wlasnie wtedy sie udalo sprobuj kochana to dziala...megan no to Ty już coraz bliżej chwili prawdy.Ja mam cykle 26, 27 dniowe. Dziś 16 dc. U nas praktycznie to mój m się starał, bo na mnie żeby żółnierzyki nie pouciekały, orgazm miał, mimo że też był już zmęczony, a ja tylko raz zaskoczyłam i każdy kolejny numerek totalnie nic.Jakaś taka obojętność mi się włączyła.Fakt że opryszczka mi wyszła pod nosem to nawet całować się nie mogliśmy.No i cały czas myślałam o tym zębie, pracy i innych problemach-jakoś nie umiałam się wyluzować.
reklama
kacha10
Fanka BB :)
lux nowy kierownik będzie od września. Teraz koleżanka do końca sierpnia ma l4 więc jakoś ogarniam tu wszystko, dużo roboty nie ma, jest stary kierownik a on ma wszystko gdzieś, więc spokój, tylko że ja już stresuję się nadchodzącym miesiącem. Wszyscy stąd uciekają a ja zostanę tu sama. Jedna koleżanka się zwalnia bo siostra załatwiła jej robotę, stary kierownik jedzie w delegacje i idzie na 2 tyg. urlopu, w ogóle dużo pracowników jest na urlopie bo to uczelnia.
No u Ciebie tez juz blizej niz dalej[emoji14]krotsze cykle masz wiec pewnie szybko owulke mialas co ?[emoji14]ja za tydzien mam w planach testowac jesli mi małpa na to pozwoli ehh najgorsze wlasnie to nie potrafic sie skupic na przytulankach..faktycznie kiepsko ze myslalas w trakcie calej zabawy o problemach trzymam kciuki zeby z czasem było z tym coraz lepiej :*megan no to Ty już coraz bliżej chwili prawdy.Ja mam cykle 26, 27 dniowe. Dziś 16 dc. U nas praktycznie to mój m się starał, bo na mnie żeby żółnierzyki nie pouciekały, orgazm miał, mimo że też był już zmęczony, a ja tylko raz zaskoczyłam i każdy kolejny numerek totalnie nic.Jakaś taka obojętność mi się włączyła.Fakt że opryszczka mi wyszła pod nosem to nawet całować się nie mogliśmy.No i cały czas myślałam o tym zębie, pracy i innych problemach-jakoś nie umiałam się wyluzować.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
a myslalam, ze juz tam Wam rzadzi, wspolczuje Ci, bo pewnie lekko z nim nie bedzie co?lux nowy kierownik będzie od września. Teraz koleżanka do końca sierpnia ma l4 więc jakoś ogarniam tu wszystko, dużo roboty nie ma, jest stary kierownik a on ma wszystko gdzieś, więc spokój, tylko że ja już stresuję się nadchodzącym miesiącem. Wszyscy stąd uciekają a ja zostanę tu sama. Jedna koleżanka się zwalnia bo siostra załatwiła jej robotę, stary kierownik jedzie w delegacje i idzie na 2 tyg. urlopu, w ogóle dużo pracowników jest na urlopie bo to uczelnia.
kacha10
Fanka BB :)
megan w tym cyklu nie wiem kiedy miałam owulkę, trochę pogłupiałam bo raz bołał mnie jeden jajnik potem trochę drugi,śluzu było mało a zawsze mam dużo, w dni płodne mam też niezłą ochotę na sex a w tym cyklu beznadzieja. Zastanawiam się czy może jakiś bezowulacyjny cykl się nie trafił. Jak miała być owulka to może przedwczoraj, wczoraj?Nie wiem. Co ma być to będzie. My zrobiliśmy wszystko co mogliśmy.
reklama
to kurcze lekko nie bedzie a umiesz mu sie odezwac by se nie pozwalal?lux nie będzie lekko, bo on uwielbia władze, jest najmądrzejszy, mnie to nie trawi bo zostałam zatrudniona przez jego wroga.W ogóle czepia się i pulta, wynajduje błahe problemy, itp.