salatkaOwocowa
Fanka BB :)
nic nie boj, sprobuj sie odprezyc jakos. Wszystko bedzie dobrze!Wieczorem powinna być online, już mam takiego stres ze brzuch mnie boli.
I to tam na dole...boje się już :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nic nie boj, sprobuj sie odprezyc jakos. Wszystko bedzie dobrze!Wieczorem powinna być online, już mam takiego stres ze brzuch mnie boli.
I to tam na dole...boje się już :-(
pewnie ze tak gdyby to moj mialby byc w ciazy to robilby testy codziennie bo on juz musi miec teraz, na juz wszystko wadome a mi kaze nie swirowacTe chłopy nic nie rozumieją
Kurcze teraz widzę ze napisałam zamiast o 19 to o 1 :/ dlatego tak ie pytacie hahamocno trzymam
Tak, faceci panikę ja jak mają katar, a my mamy być spokojne i nie dać się zwariować.pewnie ze tak gdyby to moj mialby byc w ciazy to robilby testy codziennie bo on juz musi miec teraz, na juz wszystko wadome a mi kaze nie swirowac
nie chcesz zeby sie dowiedzieli?Tak, faceci panikę ja jak mają katar, a my mamy być spokojne i nie dać się zwariować.
Mij mnie wczoraj tak wkurzył ze mało w dziób nie dostał bo ma podejście jak ostatnio, a nie chce tak...nie chce żeby mówił ze " tam jeszcze nic nie ma...dopiero się robi" :'( Grrrrr znawca się znalazł.
Facet tk tylko byle ustrzelic i zadowolony hahaha
W pracy się dziewczyny domyślaja. ..pięknie :/ jedna zaufana koleżanka spoko ale i pielęgniarka zaczyna weszyc :/
W ogóle to miło jest usłyszeć po powrocie do pracy " tęskniłam za Panią " <3
Jestes opiekunka tego Babla?Zobacz załącznik 767827
A moja praca was pozdrawia takim oto usmiechem i mówi ze wszystko bedzie dobrze i u kazdnej z nas staranka przyniosa taki slodki efekt
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Chce, ale jak już będę na 100% pewna że jest ok.nie chcesz zeby sie dowiedzieli?
Za mna nikt nie teskni... No oprocz corki...
rozumiem, pewnie tak samo bym zrobila...Chce, ale jak już będę na 100% pewna że jest ok.
Np. Jak dzisiejsza beta pokaże dobry przyrost to już powiem ze nie mogę dźwigać zbytnio czy coś.
Aczkolwiek barfziej tutaj chodzi o te ze większość tych bab tutaj jest taka wredna i wsciska ze masakra...nie mają swojego życia rodzinnego to atakują wszystko co się rusza.
Oczywiście nie wszystkie, ale większość.
Ta co się domyśliła tylko spojrzała na mnie i zabrała mi pudło z zabawkami żebym nie nosiła :-) barfzo ja lubię
A reszta zaraz będzie patrzeć z byka ze specjalnie na wrzesień itp.itd.
Za pół godzinki do domu :-) i z pieskiem na spacerek mam nadzieje ze mojego sypia tego brata jie ma w domu :-/