reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Lui, juz jestes :)

upload_2016-8-16_13-52-55.png

Załączniki

• upload_2016-8-16_13-52-55.png
    upload_2016-8-16_13-52-55.png
    31,1 KB · Wyświetleń: 214
pewnie ze tak:) gdyby to moj mialby byc w ciazy to robilby testy codziennie bo on juz musi miec teraz, na juz wszystko wadome:) a mi kaze nie swirowac:)
Tak, faceci panikę ja jak mają katar, a my mamy być spokojne i nie dać się zwariować.
Mij mnie wczoraj tak wkurzył ze mało w dziób nie dostał bo ma podejście jak ostatnio, a nie chce tak...nie chce żeby mówił ze " tam jeszcze nic nie ma...dopiero się robi" :'( Grrrrr znawca się znalazł.
Facet tk tylko byle ustrzelic i zadowolony hahaha :D
W pracy się dziewczyny domyślaja. ..pięknie :/ jedna zaufana koleżanka spoko ale i pielęgniarka zaczyna weszyc :/
W ogóle to miło jest usłyszeć po powrocie do pracy " tęskniłam za Panią " <3

Tak, faceci panikę ja jak mają katar, a my mamy być spokojne i nie dać się zwariować.
Mij mnie wczoraj tak wkurzył ze mało w dziób nie dostał bo ma podejście jak ostatnio, a nie chce tak...nie chce żeby mówił ze " tam jeszcze nic nie ma...dopiero się robi" :'( Grrrrr znawca się znalazł.
Facet tk tylko byle ustrzelic i zadowolony hahaha :D
W pracy się dziewczyny domyślaja. ..pięknie :/ jedna zaufana koleżanka spoko ale i pielęgniarka zaczyna weszyc :/
W ogóle to miło jest usłyszeć po powrocie do pracy " tęskniłam za Panią " <3
nie chcesz zeby sie dowiedzieli?
Za mna nikt nie teskni... No oprocz corki...

Zobacz załącznik 767827
A moja praca was pozdrawia takim oto usmiechem i mówi ze wszystko bedzie dobrze i u kazdnej z nas staranka przyniosa taki slodki efekt :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Jestes opiekunka tego Babla?
A wez na sama mysl o holenderskim i Holandii lapie dola.

Czemu akurat tego jezyka chcesz sie uczyc? Jest wiele duzo ladniejszych :) Holendreski brzmi jakby ktos sie krztusil slina i jednoczesnie chcial cos mowic [emoji23]

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,4kg ---> 52kg

nie chcesz zeby sie dowiedzieli?
Za mna nikt nie teskni... No oprocz corki...
Chce, ale jak już będę na 100% pewna że jest ok.
Np. Jak dzisiejsza beta pokaże dobry przyrost to już powiem ze nie mogę dźwigać zbytnio czy coś.
Aczkolwiek barfziej tutaj chodzi o te ze większość tych bab tutaj jest taka wredna i wsciska ze masakra...nie mają swojego życia rodzinnego to atakują wszystko co się rusza.
Oczywiście nie wszystkie, ale większość.
Ta co się domyśliła tylko spojrzała na mnie i zabrała mi pudło z zabawkami żebym nie nosiła :-) barfzo ja lubię :)
A reszta zaraz będzie patrzeć z byka ze specjalnie na wrzesień itp.itd.
Za pół godzinki do domu :-) i z pieskiem na spacerek mam nadzieje ze mojego sypia tego brata jie ma w domu :-/

Dziewczyny mam pytanie:) jak glupie to ok, tylko sie nie smiejcie:)
Czy temp ponad 37 stopni w drugiej fazie cyklu moze oznaczac ciaze? Tzn dzis mam 33 dc. Tak z ciekawosci przez ostatnie 5 dni mierzylam sobie temp (zgodnie zw wszystkimi zaleceniami) i moja temp to
37
37,3
37,1
37,3
37
Nigdy nie mierzylam sobie temp i wiem ze takie mierzenie kilkudniowe nic mi nie da.Ale moze jednak...?:)
Wyczytalam ze temp ponad 37 stopni moze wskazywac na ciaze ale utrzymujaca sie przynajmniej 18 dni.
Napewno nie mialam owulacji przez ostatnie dwa tygodnie bo sprawdzalam szyjke (bardzo twarda). Chyba ze owulacja jeszcze przede mna choc watpie bo zalewana jestem bialym mlecznym sluzem...

reklama
Chce, ale jak już będę na 100% pewna że jest ok.
Np. Jak dzisiejsza beta pokaże dobry przyrost to już powiem ze nie mogę dźwigać zbytnio czy coś.
Aczkolwiek barfziej tutaj chodzi o te ze większość tych bab tutaj jest taka wredna i wsciska ze masakra...nie mają swojego życia rodzinnego to atakują wszystko co się rusza.
Oczywiście nie wszystkie, ale większość.
Ta co się domyśliła tylko spojrzała na mnie i zabrała mi pudło z zabawkami żebym nie nosiła :-) barfzo ja lubię :)
A reszta zaraz będzie patrzeć z byka ze specjalnie na wrzesień itp.itd.
Za pół godzinki do domu :-) i z pieskiem na spacerek mam nadzieje ze mojego sypia tego brata jie ma w domu :-/
rozumiem, pewnie tak samo bym zrobila...

Do góry